Aktywne Wpisy
ProstyHuop +24
#przegryw koledzy pisze chyba ostatni post na tym tagu bo się na nim nie odnajduje. Okazuje się ogułem że każdy tutaj ma jakiś kolegów na jakimś discordzie i se gadają (do tego wychodzi że są grupy huopskie podzielone i są wojny) a do tego wyszło że znają huopy tego scatmana a ja nie znam a do tego jeszcze wszystkiego każdy zaczął pisać że ja gej ja gej a ja nie
Nie_bo_ty +95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Zorganizować się i zrobić strajk przez 7 dni
Jeśli 74 to twój rocznik to idź na Facebooka i tam wraz z innymi kierowcami którzy narzekają na szefów i Ukraińców w polskich firmach (ale Polak u Niemca to co innego) planuj super strajk nawet nie wiedząc o co chcesz walczyć xD
Nie zapomnij o komentarzach w stylu
@Jopek1974: z polskim też Ci kiepsko idzie. 50 lat prawie na karku, a nie nauczyć się pisać to niedziwne, że teraz jesteś strajkującym tirowcem xD
Weź ty już idź na Facebooka do reszty boomerow albo zrób chociaż zaocznie podstawówkę przed kolejnymi postami, bo to nie miejsce dla ciebie
Albo to B8 10/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie skończyłem niemiecką Realschule, więc podejrzewam, że z gramatyką języka niemieckiego również radzę sobie lepiej niż ty z ojczystym językiem xD
Ludzie się z ciebie śmieją bo to co piszesz wygląda jak niezrozumiały bełkot #!$%@? boomera i utrwalasz tylko wykopowy stereotyp truckera-debila. Ja ci zwyczajnie dobrze radzę żebyś udał się na Facebooka, bo tu ciężko będzie o znalezienie dla ciebie publiki która zrozumie to co piszesz. Tam
A Ty najwyraźniej sam nie bardzo masz pojęcia przeciwko czemu chcesz strajkować. A jeżeli jednak wiesz, to dawaj, bo parę osób tutaj może być ciekawych.
A zatem - przeciwko czemu