Czy istnieje takie coś jak zbiorowy orgazm? Otóż tak:
1
2
3
4
5
6
7
8
Widać @Vhetman dobrze punktował niektóre osoby skoro taka eksplozja wzajemnego klepania się po dupkach i prześcigania w co bardziej "ironicznych" komentarzach zapanowała na mb:-] ale cóż to świadczy tylko o poziomie niektórych osób:-)
@gaska: z Twojej wypowiedzi można wysnuć wniosek, że to było na niskim poziomie:-) także to Ty zrównujesz w dół:-) a i przy okazji odwracasz kota ogonem
@ppiasq: Tylko, że wiesz jak tak czyta się posty niektórych użytkowników to idzie wysnuć wniosek, że to ta prawa strona jest ciemna, tępa, itd. A gdy nadarzy się okazja robią to samo: )
Wykopowe konfidenciaki zgłaszają już każdą bzdurę (równie dobrze za spam można uznać tę sygnaturkę z wykoparki) i cieszą się jakby poza wykopem innego życia nie było.
@gaska: No a widzisz, a ja zaś odnosiłem się do Twojej - bądź tu mądry @ppiasq: Ja chciałem zauważyć głównie hipokryzję, a i też pokazać, że zachowania stadne występują nawet w zbiorowościach wielkich indywidualistów
1
2
3
4
5
6
7
8
Widać @Vhetman dobrze punktował niektóre osoby skoro taka eksplozja wzajemnego klepania się po dupkach i prześcigania w co bardziej "ironicznych" komentarzach zapanowała na mb:-] ale cóż to świadczy tylko o poziomie niektórych osób:-)
#lewactwo #banujo #brandzlowanie #lemingi
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A generalnie owszem, było na niskim poziomie, tutaj uprawiamy tylko małe podś#!$%@?, a tam gorsze rzeczy się pojawiały.
Wykopowe konfidenciaki zgłaszają już każdą bzdurę (równie dobrze za spam można uznać tę sygnaturkę z wykoparki) i cieszą się jakby poza wykopem innego życia nie było.
#jajebe