Jezu jaki incydent kałowy na wykopie. Niesamowite dwoje dorosłych ludzi dokonuje czynności seksualnych w miejscach publicznych. AFERA nikt nigdy czegoś takiego nie zrobił xD Mam nadzieje ze organizator festiwalu zostanie dojechany prawnie za tą akcję i upublicznienie wizerunku. #opener
@RobotKuchenny9000: mam nadzieję że organizator dostanie odszkodowanie za naruszenie dobrego wizerunku imprezy, a przestępcy zostaną skasowani na najwyższą kwotę grzywny (1500 zł)
@RobotKuchenny9000: więcej tych 'xD' #!$%@? żeby skala twojej kompromitacji wydała się jeszcze większa jak ogarniesz że organizator nie bierze odpowiedzialności do momentu aż się komuś nie stanie krzywda ;]
@RobotKuchenny9000: niech sobie robią co chcą w domu ale miejsca publiczne mają to do siebie że wymagają pewnych standardów Nie przeszkadzało by ci wejść tam do budki po tym lodzie dotykać brudnych poręczy i wdychać opary spermy??
Oczywiście jak to tak żeby ponosić konsekwencje za swoje czyny kto to widział
Mam nadzieje ze organizator festiwalu zostanie dojechany prawnie za tą akcję i upublicznienie wizerunku.
#opener
Nie przeszkadzało by ci wejść tam do budki po tym lodzie dotykać brudnych poręczy i wdychać opary spermy??
Oczywiście jak to tak żeby ponosić konsekwencje za swoje czyny kto to widział