Aktywne Wpisy
JavierDaY +33
Jak sobie radzicie z różowymi, które wiecznie chcą gdzieś latać, byliśmy w tym roku na urlopie 10 dni w turcji, planujemy w lipcu do włoch na 5 dni, a ta jeszcze mnie gdzieś chce wyciągnąć. Latanie samolotem to dla mnie najgorsze przeżycie, latam na lekach uspokajających, po których spie z dwie doby, bardziej męczę się, bo budzę się często i ciągle jestem w pół śnie. Tłumacze jej jak to wygląda, ze nie
krytyk1205 +49
Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
To ta organizacja, co nagrodziła Simona Mola tytułem "antyfaszysty roku". Tak tego Kameruńczyka chorego na AIDS, który celowo zarażał Polki. Później z Radosławem Sikorskim prowadzili wspólną kampanię przeciwko ksenofobii i antysemityzmowi.
Jak na ironię organizacja walczy z totalitaryzmem i wykluczeniem. Jak widać wykluczenie jest stosowne, gdy dotyczy to osób o przeciwnych poglądach.
#polityka #konfederacja #bekazlewactwa #pilkanozna
Niech potem nie płaczą że chlip chlip Konfa nie chce z nimi koalicji xD
@PrzeKomentator: widze ze podajesz sie do ojca.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale generalnie im więcej osób zobaczy, że mamy do czynienia z faszystami, którzy sobie tylko mordę wycierają tolerancja tym lepiej dla wszystkich.
@USSCallisto: uga buga uga buga
Tylko, że za spotkanie ze mną żadna światowa korporacja nie wyciągnie konsekwencji. Za to za spotkanie z konfiarzem i owszem :)
@PrzeKomentator: Bo z tobą się nikt nie będzie spotykał (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
I tak wyciągnie konsekwencje xD Jedyne konsekwencje z tej sytuacji to ośmieszenie lewicowych faszystów twojego pokroju.
@kulass: jakoś dziwnym trafem to wy prawaki jesteście cancellowani przez światowe korporacje i rządy bogatych państw xDD
@Schowanko: tak tak, a świtowe korporacje w swoich logach ustawiają sympole konfederacji xDD
Śmieszny ten kwik konfiarzy, biorąc pod uwagę, że Braun dwa dni temu przerwał wykład jednego z niemieckich historyków, rozwalił sprzęt organizatorom i dostał poklask od konfiarzy. A reakcji Mentzena i Konfederacji jak dotąd nie było ;].
Podobnie jak z wiedzą naukową nie miały nic wspólnego antyszczepionkowe eventy konfiarzy, ale nikt nie rozwalał im mikrofonów (ale widocznie powinien, zgodnie z twoją logiką). Więc jeśli to, co zrobił Braun, było dobre, to cancellowanie Marciniaka również jest w porządku.
Braun wbił im na kwadrat, bo oszukują opinię punliczną, a z ofiar robią napastników, to jest część niemieckiej strategii tworzenia sobie dobrego imienia, po wojnie, dzięki temu opinia publiczna na całym świecie zapomina o czymś takim jak reparacje, chodzi o KASĘ.
Bo? W ogóle jak twój prosty rozumek mógł zobaczyć podobieństwa w tych obu sytuacjach?
Dokładnie to samo mogę powiedzieć o działaniach Konfederacji.
Jest szefem partii, której posłowie szerzą propagandę wrogiego dla nas państwa.
Odważne słowa jak na memceniarza XDD.
PS ale się zesrałeś, kucu. Piękny dysonans poznawczy.