Wpis z mikrobloga

• 1
@Napoleon_przegrywarte69: Obawiam się, że jakbym kupił to siedziałbym w nim 24/7 i było by już totalne odklejenie. Teraz przynajmniej jeszcze wiem co się dzieję do okoła. Poza tym by mnie pewnie zaczęło denerwować, że muszę ładować go codziennie i że do wszystkiego trzeba mieć obecnie aplikację.
  • Odpowiedz
no to skoro nie kupujesz go aby nie zagubić się totalnie w mediach społecznościowych i ogólnie koncept Cię wkurza to chzba ostatecznie #wygryw zamiast #przegryw . a z ciekawości - z czego korzystasz na codzień
  • Odpowiedz
  • 0
@potworzak21: Wygryw jak wygryw.. Ludzie mówią, że jestem #!$%@? i zacofany =D
Na codzień komp + stara nokia 150, która w sumie też mnie wkurza i muszę znaleźć coś innego. Kiedyś miałem Samsung c3050 i był bardzo spoko. Po 10 latach się zepsuł. To mnie w sumie też zniechęca do smarphonów, że co 2-3 lata często się okazuje, że coś się psuję lub jest outdated.
  • Odpowiedz
@Parotia #!$%@? co są ci co biorą mega drogi telefon na raty, aby się pokazać... potem tym samym osobom szkoda kasy chociażby na dobrego kejsa i efekt jest taki że łażą z #!$%@? telefonem po pierwszym upadku na beton bo raty trzeba dalej płacić... i tak większość ludzi nie wykorzystuje chociażby połowy potencjału takiego smartfona. Sam pomimo niegdyś wzdychania do nowych smartfonów stwierdziłem że szkoda kasy na nowsze słuchawki, bo nie wiem
  • Odpowiedz