Aktywne Wpisy

ly000 +28
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
Funkcja NFC w telefonie mi nie działa, a bank z którego korzystam nie wysyła fizycznych kart
Czyli mam pieniądze, z których nie mogę korzystać, nie mogę nawet ich wypłacić
Po prostu świetnie :D
Czyli mam pieniądze, z których nie mogę korzystać, nie mogę nawet ich wypłacić
Po prostu świetnie :D

źródło: temp_file.png266991293760005911
Pobierzno chyba byś nie chcial
Nie mam ubezpieczenia, bo dopiero w następnym tygodniu mam dostać rentę (w styczniu złożone dokumenty)
Ogólnie mam jutro wybrać się na prześwietlenie i dostałem zastrzyk przeciwbólowy (nadal boli).
PS Mieszkam w małym mieście, a na dyżurze był czarny lekarz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Już teraz mógłbym cały zgiąć, gdyby nie opuchlizna, więc tragedii nie ma, skoro paracetamol pomaga obniżyć ból.
Komentarz usunięty przez autora
K---a, 32 lata musiałem czekać na moje pierwsze złamanie xD
PS Kiedyś spadłem z tych schodów i straciłem przytomność, ale skończyło się na obitych plecach, a teraz mi się zachciało ratować przed upadkiem ręką i złamanie.