#warthunder Crew locki to jest taki kur** rak. Dwa razy zrespiłem się chiefem, kilka fragów wpadło po czym padłem. Został nasz jeden czołg to dobra nie ma sensu się respić. Wychodzę do garażu a tam #!$%@? crew lock na 4 minuty XD
@Morty1337: No to krótka ta gierka była. Crew lock jest na 8 minut i jest nadawany od razu w momencie, gdy dołączasz do bitwy. Jedyne, co go ściąga, to śmierć z ręki drugiego gracza i koniec bitwy (jeżeli nastąpi wcześniej, niż po 8 minutach).
@Vasek: o ile wszystko zadziała, ile razy mnie rozwalali albo ktoś we mnie wlatywał i miałem crew locka, ile to razy wywaliło z rozgrywki bo tak i miałem crew locka
@Morty1337: Ogólnie topka to dziwny twór. Air też mapki takie, że w zasadzie z jednego lotniska możesz wystrzelić rakietę na drugie.
Ktoś w Gaijin nie podumał, że pryncypia pola bitwy w nowoczesnych pojazdach nie mają absolutnie nic wspólnego nawet do tych z okresu wojny w wietnamie i wypadałoby stworzyć nowe mapy. Ale to za dużo kosztuje. Gracz ma tolerkę, izi. ( ͡º͜ʖ͡º)
Został nasz jeden czołg to dobra nie ma sensu się respić.
@Morty1337: Jeżeli jesteś ostatnim graczem w drużynie, to przecież bitwa się kończy zaraz po Twoim wyjściu, po automatycznym stwierdzeniu nieaktywności tej drużyny, i crewlocki znikają w chwili zakończenia bitwy.
Rypanie do siebie z respów, takie to piękne mapy na 9.0+
@Morty1337: Na wszystkich poprzednich BRach są przecież takie same, i tylko trochę mniej gówniane względem pojazdów z tych BR.
Pozytywny Sutener jest już zajęty przez bułę ale przydałaby się nowa ksywka dla talerzyka ćpanculi. To powiecie na marzący sutener czy rozmarzony sutener albo uśmiechnięty sutener? Piszcie swoje sugestie i jutro zrobimy ankietkę na nową ksywkę dla talerzyka #famemma #primemma
Nawet eksplozja od wybuchu amunicji innego czołgu jest tak traktowana.
Ja tego nie projektowałem 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Ktoś w Gaijin nie podumał, że pryncypia pola bitwy w nowoczesnych pojazdach nie mają absolutnie nic wspólnego nawet do tych z okresu wojny w wietnamie i wypadałoby stworzyć nowe mapy. Ale to za dużo kosztuje. Gracz ma tolerkę, izi. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Morty1337: Jeżeli jesteś ostatnim graczem w drużynie, to przecież bitwa się kończy zaraz po Twoim wyjściu, po automatycznym stwierdzeniu nieaktywności tej drużyny, i crewlocki znikają w chwili zakończenia bitwy.
@Morty1337: Na wszystkich poprzednich BRach są przecież takie same, i tylko trochę mniej gówniane względem pojazdów z tych BR.