Aktywne Wpisy
Hatt0riHanz0 +590
Poproszę o namiary na "pana Jakuba z Porsche Kraków który mirkuje tutaj" a który sprzedał podobno wczoraj @pogodny_mis65 auto. Wpis dzięki tysiącowi łatwowiernych Mirków wbił w gorące. Oszustwo jest jednak oczywiste.
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirko niech doradzi czy to zły pomysł rozliczenia.
Jest wyjazd w trasę 2x1300km. Ja + różowa i para znajomych.
Ja mam 6 letnie, wygodne auto klasy premium w którym założyłem LPG za 8200PLN by teraz spalanie w trasie było 11litrów +1l benzyny.
Znajomi wpadli na pomysł, że pojedziemy moim autem bo będziemy sie zmieniać na trasie i mam gaz więc jak podzielimy koszty to wyjdzie nam wszystkim taniej.
Mirko niech doradzi czy to zły pomysł rozliczenia.
Jest wyjazd w trasę 2x1300km. Ja + różowa i para znajomych.
Ja mam 6 letnie, wygodne auto klasy premium w którym założyłem LPG za 8200PLN by teraz spalanie w trasie było 11litrów +1l benzyny.
Znajomi wpadli na pomysł, że pojedziemy moim autem bo będziemy sie zmieniać na trasie i mam gaz więc jak podzielimy koszty to wyjdzie nam wszystkim taniej.

źródło: 22552830_10155704374248150_6008567278218600863_n
Pobierz
Towar bardzo deficytowy i jest prośba z Ukrainy. Prośba od brytyjskich lekarzy "MedicsTogether", którzy pomagają mi ze sprawami pomocy dla szpitali na Ukrainie.
#ukraina #aryocontent #wojna
Jesli chodzi o ilości hurtowe to jak przejrzysz wyniki przetargów dla szpitali na sprzęt jednorazowego użytku to znajdziesz namiary na firym. np tu masz wynik przetargu sprzed 3 lat https://grochowski.waw.pl/wp-content/uploads/2020/02/Powiadomienie-o-wyniku-ZP_4_2020-na-strone.pdf
Jeśli mniejsze ilości to niby są dostępne https://admed.org.pl/igla-angiocath-14g-2-1x83mm-do-odbarczania-odmy.html
Komentarz usunięty przez autora
źródło: Bez tytułu
Pobierz@pani_kam: Na Allegro możesz mieć podróbki, dlatego lepiej bardziej oficjalnych dostawców szukamy. Chcesz wbijać komuś w pierś coś co może złamać się, bo użyte materiały są z gównolitu?
no allegro masz nromlane sklepy medyczne, jak i apteki itp.
źródło: poprosze-paysafecard-za-20zl-wypierdzielaj-stad-narkomanie-jeden
Pobierz