@Uuroboros: ja z 90% nowych gier tak mam, stare przechodzę od początku do końca a nawet god.of war nowy mi nie podszedł przez 999 znajdzie w każdym miejscu
@Uuroboros: Jakość gier też ma na to wpływ. Ja za to mam tak, że nie lubię na pewno szczelanek, kiedyś kochałem, teraz szybko mi się nudzą. Tylko rpg jakieś gram. Polubiłem też wowa, zawsze mnie wciąga.
@Uuroboros: attention span 2 sekundy to nawet się nie potraficie skupić na tym co się dzieje, a już nie mówiąc o wczucie sie, imersje czy rozumienie w co się gra. Spoko, pół pokolenia tak ma.
@Uuroboros Też tak miałem, aż zacząłem grać od nowa w Wiedźmina 3 i mi telewizor wyświetla powiadomienia, że jest już parę godzin włączony i musi się upewnić czy dalej go ktoś ogląda xD
@Uuroboros: Oj, miałem taki okres, ale też ja zostawiam wiele gier po dwóch godzinach, jeśli jakaś mechanika jest skopana i tak np porzuciłem GTA 4, bo w czasie prowadzenia samochodu kamera nie obracała się razem z samochodem.
#sct #krakow ludziom którzy nie widzą problemu ani dyskryminacji w strefie czystego transportu i sprowadzają problem do sebka w starym dieslu szkoda cokolwiek tłumaczyć, widać że jest tam za mało komórek pojąć problem który ich nie dotyczy bezpośrednio
źródło: comment_1599964375kzc4BaEjg2Xj6hBwmr8BW9,w400
Pobierz@ArkaSzatana321: co :O
Też tak miałem, aż zacząłem grać od nowa w Wiedźmina 3 i mi telewizor wyświetla powiadomienia, że jest już parę godzin włączony i musi się upewnić czy dalej go ktoś ogląda xD
No że OP w 4 dni rozegrał aż 30 godzin gry
@open_or_die
Czyli odstawiłeś akurat w momencie, gdy gra zaczyna się rozkręcać :D