Aktywne Wpisy
d3cybelek +26
Tak szczerze to trochę #!$%@? większości osób wygrać tego GTR. Raz, że każdy wie ile warty i strach go trzymać gdziekolwiek indziej niż w strzeżonym garażu to dodatkowo ludzi są zawistni i pewnie niektórzy będą chcieli porysować czy coś jak go zobaczą na mieście.
Nie wspominając już o tym, że taką furą też trzeba umieć jeździć żeby nie zrobić sobie i innym na drodze krzywdy.
#famemma
Nie wspominając już o tym, że taką furą też trzeba umieć jeździć żeby nie zrobić sobie i innym na drodze krzywdy.
#famemma

Mirki, jak naprawić tak #!$%@? brodzik bez wyciagania/wyjmowania go. Nie moja chata, wynajmujący to szuja i nie mam zamiaru z debilem współpracować ani mu fundować nowego brodzika. Jakieś pomysły?
#naprawa #remontujzwykopem #hydraulika
#naprawa #remontujzwykopem #hydraulika

#perfumy
bo to trzeba chodzić do 'barberki' i płacić 50% więcej, wtedy komplementy wpadają co wizytę, nawet jak zapomnisz się psiknąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@smutny_przerebel: normalnie bym powiedział że to Aventus, ale chciała linka, żeby kupić flakon mężowi, więc nie mogłem #!$%@?ć jej na kranówę za 1200zł. Tak zaoszczędzi i kupi kranówę za 120zł.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zychu69: u mnie w wiosce barber 300% droższy - wychodzi że za komplement płaciłbym jak za flakon araba.
@Pan_Beniowski: Uczciwy człowiek, to się ceni. Też bym nie mógł powiedzieć: "To Aventus".
@Pan_Beniowski: U mnie kosztuje już 50zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu się rozmawia tylko o Aventusach, to jest Creed jakże go nie używać, a aplikować coś co koło niego nie stało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoja drogą ciekawa sprawa, że kojarzę kilka wpisów z komplementami za CDNIM, a nie kojarzę za Aventusa
Miałem kiedyś dekanci i flachę z 2019/2020 i parametry były ok. Jakieś 2 lata temu poszedłem w dziady i sprzedałem te CDNIM za grosze.
@Pan_Beniowski: Co Twoje Amłaże na to? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nitro_Express: przez chwilę słyszałem z szafy jakieś okrzyki allahu akbar, później dźwięk spadającego korka i jest spokój, więc chyba się pogodziły z tą sytuacją( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nie_patrz_na_bebech: Aventus to obecnie takie disco polo wśród niszy, mnóstwo osób na tagu go ma lub kiedyś miało
Od dłuższego czasu psują parametry, hypeują go Youtuberzy, a firma podnosi ceny, dla mnie w 2023 to nisza tylko przez cenę
@Pan_Beniowski: Grażynki lecą w #!$%@? na to xD Dostałem mase komplementów za ten zapach od kobiet 40+ i żadnego od młodszych xD
@Pan_Beniowski: no właśnie o tym napisałem
Nostalgia