Aktywne Wpisy
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Itslilianka +94
Co dalej chłopaki bo nigdy nie doszedłem do tego poziomu
Dobra, dawać Nawałkę i jedziemy dalej. Miał czas wyciągnąć wnioski po 2018, gdzie się pogubił trochę w założeniach przez przegrany z Danią 4:0 mecz. Reszta była już wypadkową tamtego spotkania. Jest wolny, nie słyszałem żeby któryś kadrowicz źle się o nim wypowiadał, młodych też potrafił wprowadzać (vide Kapustka na Euro). Sam też był chętny do powrotu i ponoć nawet był prawie dogadany z Kuleszą przed barażami do MŚ2022, ale widocznie Kulesza wybrał CM na wypadek niepowodzenia i wydaje mi się nawet, że biorąc pod uwagę tę umowę do końca roku, to zwolnienie było wliczone w koszty. CM był jednym z niewielu którzy byli w stanie pójść na taki układ.
Absolutnie nie uważam Euro w jego wykonaniu za jakiś absolutny masterpiece. Murarka po szybko strzelonym pierwszym golu z Portugalią nie powinna mieć miejsca. Trochę szczęścia ze Szwajcarią, ale to moim zdaniem pryszcz przyrównując to do fazy grupowej w Katarze. Fazę grupową przeszliśmy solidnie, bez fajerwerków. Na pewno nie podsumowywałbym tego turnieju źle. Na pewno