Aktywne Wpisy
brh4life +97
Całe świadome życie serio myślałem, że rossja to potężny militarnie kraj. Grało się tyle w Call of duty MW gdzie ruscy przeprowadzili desant na USA, i wtedy wydawało się to w miarę realistycznym scenariuszem, potem co jakiś czas w mediach pojawiały się informacje o rozmieszczeniu Iskanderów tu i uwdzie które miały sparaliżować kraje NATO, % PKB na obronność robiły wrażenie, fjutin wydawał się genialnym strategiem, który ustawiał sobie zachodnich polityków, szczuł psami
greenscreen +82
A potem przyjdzie taki i się cieszy, kim to on nie jest, mino że siedzi na portalu, na którym dominują przy właściwie każdej okazji treści którymi gardzi. Więc defacto to taki typo ośmiesza sam siebie, bo traci tu czas. A ośmiesza się tym bardziej, im bardziej sili się na wyszukane obelgi mające pokazać pogardę do każdego kto ośmielił sie komentować na mirko to akurat lubi.
# takaprawda
@Ziom166: ostatni post tydzien temu
Przecież to bardzo popularny motyw na wykopie, niezależnie od konkretnej sytuacji i tematyki. Dużo użytkowników, wnioskując po postach, ma niezbyt dobry charakter i wielkie ego. W Połączeniu z tym, że nie są ponadprzeciętni w żadnej wartościowej dziedzinie i nie mają dobrego gustu, powstaje właśnie taki smutno-zabawny, nieco paradoksalny obraz.
Ludzie, którzy są spełnieni, mają ciekawe zajęcia, satysfakcjonujący kontakty z innymi ludźmi i robią to co lubią, raczej nie czują
Ja sam nie oglądam i nie komentuje- ale jak widzę, że już znajome gówniaki poniżej 10 lat przyjmują slang i interesują się jakimiś patostremamy srejmami to mnie #!$%@? strzela.