@NathirMajster Znajomy z podstawówki mój XDD Ale czego się spodziewać po gościu który jest rudy, a on i jego rodzina gdy zalało im dom w 2010 i dostali zakwaterowanie na plebanii od księdza z dobrego serca , to później się nie chcieli wyprowadzić latami i sprawa w sądzie była XD
@NathirMajster Poważnie xd Pochodzimy z tego samego miasteczka i nie jest to jakiś mój dobry znajomy ale mieliśmy wspólnych więc może słowo z nim w życiu zamieniłem. Ja rocznik 01 on 03. I tak jak mówię, to taki cwaniaczek był i dalej jest a ta sytuacja z mieszkaniem na plebanii to 100% prawda
@NathirMajster: co ty #!$%@?... jaki masz niby dowód na to, ze ten typ przyklaskiwał nitrowi... ? robisz dokładnie to samo za co teraz chcecie "karać" nitra.
@BombaskaEskadraLotnicza: no tak. Ale nie miej do mnie pretensji. To tylko taka moja kreacja internetowa. Poza internetem jestem innym człowiekiem ( ͡°͜ʖ͡°)
@BombaskaEskadraLotnicza: kolego sympatyczny nie znasz mnie więc bardzo bym cię prosił żebyś zachował te swoje oceny dla siebie. Widzimy się na #kononowicz narazicho
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
Zdj tego wariacika w kom
#famemma
Wykop w strachu
@NathirMajster: i dla tego teraz chcesz linczować jakiegoś randoma z netu. Gratuluje