Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia Justyna pousuwala posty ze swojego insta. Zdjecia z komentarzami, gdzie pisala o programie i Przemku. Cos czuje, ze teraz bedzie sie tylko udzielac na temat sklepu i FIRMy. Jest calkowicie skompromitowana. Swoja droga pomyslalam sobie jaki wstyd przyniosla calej swojej rodzinie. Jej rodzice musza palic sie ze wstydu
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karotka27: Był tu gość co zna ja od dzieciństwa, to samo miasto, szkoła itd. Mówił, ze ona tą FIRMĘ prowadzi już od 10 lat. A rodzice tez maja dużo za uszami, znani od złej strony w całej Goldapi.

Wahania nastrojów dziewczyna ma, wpada w szał i usuwa wszystko z Insta, później pewnie zacznie wypisywać jakieś głupoty
  • Odpowiedz
@karotka27: czemu wstyd? pewnie tak im nagadała, że ją źle sfilmowali, że przemek jej robił gorsze rzeczy poza kamerami, ze sa dumni z córeczki. poza tym na pewno ma wiecej zleceń na te swoje wyroby
  • Odpowiedz
@czims: Też tak myślę. Bazując na historii Mirka co opisał ją z wcześniejszych lat to myślę, że jej rodzina ma ją teraz na poszkodowaną jeszcze :D
  • Odpowiedz
  • 8
@jedna_odpowiedz hahahhah żadna z nich mafia ( ͡º ͜ʖ͡º) mi chodziło o to, że mieszkali w małym miasteczku, a nie żadnej metropolii a biła stamtąd aura takiej śmietanki społecznej z wyższych sfer co mnie zawsze śmieszyło i w takiej atmosferze córeczka została wychowana ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz: a pozuje na taka wszystko wiedzaca i no i podkreslila, ze utrzymuje kontakt tylko z Marta38 bo to niesamowicie inteligentna babka. A rzeczywistosc jest taka, ze nie dosc, ze oblala mature to w gimnazujm same pały, wczesniej byla kelnerka, wiec raczej żadne doktoraty tam nie były grane, teraz jest modelina.
  • Odpowiedz
@Ja_nie_stond: gdzie pisała że utrzymuje kontakt z Martą38? chyba Ci się pomyliło z mamarysią... tam i ona (mamarysia) i justyna pisały że się ze sobą kontaktują, nigdy nie było mowy o nosaczowej xD poza tym Nosaczowa jest w teamie bulionerki, pyski i przema.... a Ci jechali po jamnikarze ;)
  • Odpowiedz