Wpis z mikrobloga

@Niedobry: No tak, nie zgadzam się z tobą to jestem rosyjskim trollem bo tylko troll nie ma ochoty czytać twoich mądrości z dupy xD Od jakiegoś czasu wrzucam od razu na czarno takich tłumoków jak ty i jak widzę, dobrze robię.
@DooBeeDooBee: Zadajesz prowokacyjne pytanie z dupy. Gdzie odpowiedz jest do znalezienia w dziesiec sekund w google. Wyzywasz od "tlumokow" gdy ktos ci zwraca na to uwage.

Nie jestes najostrzejszym nozem w szufladzie. I do tego prostak.

No ale co poczac. Kto mial leb na karku to juz z Rassiji #!$%@? dawno. XD

I to konto od lutego. Hihi
@Niedobry: Wyślij mi mapkę w 10 minut skoro jest do znalezienia w 10 sekund a przeproszę. Jak ci się nie uda to liczę, że ty przeprosisz mnie. Widzę, że jesteś online więc nie wykrecaj się potem, że nie widziałeś wpisu na czas.

A jeśli moje pytanie cię sprowokowało to x #!$%@? d.
@Niedobry:

Kim ty #!$%@? w ogole jestes?

Ja #!$%@?, zrobiłeś cały wpis aby się pożalić, że cię wrzuciłem na czarno a teraz udajesz, że masz to w dupie. Hahahaha.

A mapki nie wkleisz, bo jej nie ma i nie mogłeś znaleźć. Ale jesteś zbyt małym człowiekiem aby się przyznać do błędu. I to pod anonimowym kontem xD
@DooBeeDooBee: Ja po prostu swiadomie marnuje czas takim trolom jak wy. Zebyscie go mieli mniej na inne miejsca w sieci. XD

A ze robie to w pracce w delegacji to mi jeszcze za ten czas wpada kaska i diety.

Hihi