Wpis z mikrobloga

Nie wiem jak obstawiacie, ale myślę, że wygra Wentyl i Magda. Jak widać w tym programie nie liczy się uczucie, a koneksje z wszystkimi graczami. Nikt nie patrzył na uczucie Andżeli i Dejwa. Odpali, bo Dejw za bardzo wdawał się w konflikty. Monia i Miki mają problem, bo niestety zachowanie Mikołaja raczej nie zostało odebrane dobrze, a piszę tu o całokształcie. Sądzę, że mają go za szuję. Na nic starania poprawnej Moni. Podobnie jak Angelą raczej jest lubiana, więc znów chodzi o partnera. Natomiast Wentyl taki pocieszny idiota jednak zyskał tam sojuszników. Magda raczej też ma tam sympatię, więc myślę, że mają spore szanse. Do tego ta namiętna, choć krótka historia miłosna i mamy sukces ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pozwolę sobie stwierdzić, że ten program to zdecydowanie,, Przyjaciele i Ja".
#hotelparadise
  • 7
  • Odpowiedz
@aniagaska hmm myślę, że jest zupełnie odwrotnie.
Jakich sojuszników ma Wentyl?
Ola, Hamka, Dejw..I kto jeszcze?
Ewentualnie Endzi? (Choć myślę że MM)
Dawid głosuję jak jego para - Mareczek.
Chyba ze Marunia chce żeby było rzucanie kulą i przekabacił resztę ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@MiLobuzik: Mają przewagę i pewnie wygrają, ale oglądałam przed chwilą na YT jakąś poprogramową Pandorę i dziwnie się ogląda Monikę i Mikołaja. Jakby oboje dewaluowali tą swoją programową relację.
  • Odpowiedz
@shalf89 ehe, widać buło po pandorze, że nie jest kolorowo, Monia grubo powiedziała o Mikim "a potem go poznałam " xD
Ale ciekawe kiedy to było nagrywane?
Teraz chyba się kumplują, a przynajmniej spotykają z resztą ekipy
  • Odpowiedz
@MiLobuzik: Może pokłócili się o hajs ;) Monika zażądała 70 %, bo to ona była mózgiem i głównym strategiem, a jemu tylko dupy w głowie i jedynie mógł nadrabiać ładną buzią ;)
  • Odpowiedz