Aktywne Wpisy
Trzesidzida +30
Kadet20 +610
Mazurek o 8:00 rano w RMF płakał właśnie że od czasu gdy mediami rządzi obecną koalicja rządząca, to skończył się plularizm w mediach, nikt nie chce oglądać ich telewizji bo oglądalność spadła o 1/3 xD Ogólnie ton rozmowy wskazywał że jest źle, wręcz tragicznie z mediami a to co się działo przez ostatnie 8 lat to w sumie nic złego, bo teraz jest gorzej xD
I niech mi ktoś jeszcze powie że
I niech mi ktoś jeszcze powie że
#mmmecz – Tag do obserwowania/czarno listo
Miłego dnia (ʘ‿ʘ)
Z racji tego, że jestem zmuszony zrobić rozpiskę na telefonie, do piątku/soboty będzie w innej formie
11:30 - tenis - ATP finals w Turynie - mecz deblowy fazy grupowej - Polsat Sport
13:45 - snooker - UK Championship - Eurosport 1
14:00 - tenis - ATP finals w Turynie - faza grupowa - R. Nadal (Hiszpania) - F. Auger-Aliassime (Kanada) - Polsat Sport
15:25 - tenis stołowy - puchar ETTU, 1/8 finału - Lotto Polski Cukier Gwiazda Bydgoszcz - Tesla Batteries Havirzov - TVP Sport
16:15 - piłka nożna - konferencja prasowa reprezentacji Polski w piłce nożnej - Polsat Sport News
17:50 - piłka ręczna kobiet - ME, 2. faza grupowa - Węgry - Szwecja - Eurosport 1
17:55 - hokej - Liga mistrzów, 1/8 finału - Farjestad - Mountfield HK - Polsat Sport Fight
18:25 - piłka ręczna - PGNiG Superliga - Industria Kielce - Azoty Puławy - TVP Sport
18:30 - tenis - ATP finals w Turynie - mecz deblowy fazy grupowej - Polsat Sport
20:00 - dart - 2022 Grand Slam of Darts - Viaplay
20:10 - hokej - Liga mistrzów, 1/8 finału - Salzburg - Rogle - Polsat Sport Fight
20:20 - piłka ręczna kobiet - ME, 2. faza grupowa - Francja - Niemcy - Eurosport 1
20:40 - piłka nożna - puchar Anglii, 1. runda: Derby County - Torquay United - Eleven Sports 1
21:00 - tenis - ATP finals w Turynie - faza grupowa - C. Ruud (Norwegia) - T. Fritz (USA) - Polsat Sport
22:15 - snooker - UK Championship - Eurosport 1
01:05 - hokej - USA - NHL - Viaplay
01:35 - hokej - USA - NHL - Viaplay
02:05 - hokej - USA - NHL - Viaplay
04:05 - hokej - USA - NHL - Viaplay
04:05 - hokej - USA - NHL - Viaplay
#mecz