Aktywne Wpisy
yourgrandma +61
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
karta_z_debetem +190
#stonoga pijany i niespełna rozumu. Gdyby był wypłacalny to można by go pozywać o naruszenie dóbr osobistych. W obecnym stanie rzeczy szkoda czasu najwyraźniej. Podkreślam przy tym, że dla prestiżowych dziennikarzy takich jak np. redaktor Lis jest to wiarygodne źródło informacji. #bekazlewactwa #kanalzero #stanowski
Gdziekolwiek w Polsce taka opinia spoza katalońskiej bańki się pojawi, to ludzie mocno kpią, szydzą z tego orzeczenia, niejednokrotnie twierdząc, że Messi nie jest nawet w Top5 (XD).
Messi powoli dobija do 800 goli w karierze, ma najwięcej asyst w historii odkąd jest to liczone, najwięcej goli + asyst w historii, a to pokazuje, że jest nie tylko wybornym strzelcem, ale i doskonałym rozgrywającym, ponad 80 goli jeśli mnie pamięć nie myli z zza pola karnego + 60 goli z rzutów wolnych, najwięcej udanych dryblingów w XXI wieku, drugi Eden Hazard nie jest nawet blisko, wiele goli po indywidualnych akcjach, gdzie mijał rywali jak tyczki, a wkrótce przedopodobnie będzie zawodnikiem o największej liczbie trofeów w historii. Ronaldo przegrywa praktycznie w każdym aspekcie, Messi ma większą średnią goli na mecz i więcej goli, wyłączając rzuty karne, Ronaldo ma swoje rekordy strzeleckie i pięć wygranych Lig Mistrzów (Messi 4), ale generalnie w większości statystyk Messi bardzo wyraźnie wygrywa. Kto miałby być lepszy? Dla mnie jedynym ewentualnym kandydatem mógłby być Pele, ale ciężko porównywać tamtą generację, do dzisiejszej, gdzie piłka ewoluowała i jest na nieporównywalnie wyższym poziomie.
#mecz #messi #kanalsportowy
Smutno mi czasami z powodu tego, że taka mentalność jest w tym kraju.
Komentarz usunięty przez autora
Widzę też że obcykany na mój temat czy to może też opinia wyssana z dupy?
Próbuj dalej.
@Trabbrlx: Według badań Instytutu Danych z Dupy, przeprowadzonym na próbie 3 krajów xDDDDD
@Hubby: naoglądałeś/naczytałeś się jakiegoś gówna i wszystko co negatywne odnosisz do Polski. Ciekawe
Uwierz mi, wiele rzeczy np UK mogłoby nam zazdrościć. I #!$%@? zazdroszczą, pracuje z nimi na codzień i już słyszałem niejedno.
Pozdro i mniej nerwów od początku tygodnia.
Popatrz nawet tu, ilu pluje na Lewego. Nie do pomyślenia w wielu innych krajach w stosunku do ich legend.
A o Messim nic nie napisałem. Takie ma statystyki,
@Hubby: i co z tego skoro 1200 innych osób zaplusuje klip z jego golem z metra na pustaka XDDDD większość tych ludzi to po prostu trolle, które lubią #!$%@?ć innych
@Hubby: plucie na Lewego to ten sam mechanizm co z papieżem. Ludziom już pewnym momencie zaczęło #!$%@?ć nie pozwalając na JAKĄKOLWIEK krytykę wobec jego osoby. Jednocześnie zaczęli wysuwać całkowicie niezgodne z prawdą peany na jego cześć. Wystarczy spojrzeć na wpisy podczas meczy Barcelony i obrażanie np. Dembele. Więc ludzie co ich
Wracając do Messiego, nie wiem czy jest the best w historii.
@kam966: Jakie inne środowisko masz na myśli? Premier League?
Po pierwsze Messi regularnie grał przeciwko angielskim klubom w LM i zazwyczaj bardzo dobrze sobie w tych meczach radził. Po drugie mniej utalentowany Aguero był w tej lidze wymiataczem więc można zakładać, że i Messi by sobie tam świetnie poradził.