Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +91
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
wfyokyga +160
Dobranoc
I jak to wygląda z Ukrainkami? Nie spotykałem się i nie znam żadnej pary, ani nawet Ukrainki w.podobnym wieku. Są jakieś różnice kulturowe powiedzmy? Zazwyczaj wydają się bardziej pogodne widząc np w sklepie
btw nie trzeba dziadku chodzic do bankomatu, w obecnych czasach mamy telefony
@michau92: ale to wina mężczyzn, bo takie się podobają ogółowi i stąd część upodabnia się do wzorca i jest wyżej notowana, a na początku pierwszych sesji wyświetlają się najpierw te najlepsze. Plus Warszawa jest trochę bogatsza, więc naturalne, że będzie więcej zadbanych i opatrznie możesz je źle odbierać. xD Z takimi ocenami poczekaj aż
Wolałbym żeby mi się w dresie pokazała bez pudru niż #!$%@? jak na bal maturalny. To też świadczy o ludziach, bo ja sam wolę założyć portki na rower brzydkie, ale wygodne i pół dnia na nim spędzić, a z mojego doświadczenia kobiete ciężko namówić na rower na dalej niż 20km, a takiej szukam. Nie chcę, żeby mi tylko wyglądała i pachniała.
@michau92: z taką pogardą i roszczeniowym podejściem to lepiej od razu udaj się pod #przegryw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jak potrafisz się zreflektować i trochę zejść na ziemię, to tak, jest ich ogrom - Warszawa jest nie do przejścia, więc jak ktoś jeszcze będzie narzekał, to niestety ma
@michau92: jak ci przeszkadzaja dziewczyny tym ze sie ladnie ubieraja na zdjeciach to lepiej zostaw je w spokoju.
Nie mam kartofla zamiast twarzy, ale też nie jestem jakimś modnym gościem, w ogóle mnie to nie kreci i
I tak ukrainki są lepsze