Wpis z mikrobloga

Marcin, jak Ci kurnia nie wstyd robić recenzje knajp i poddawać ludziom rekomendacje gastronomiczne jak Ty jesteś kulinarną amebą, bez pojęcia o czym mówi i robi.
szakszuka #!$%@?, szakszuka?
#mocnyvlog
  • 13
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Krizz: już dawno mnie to dziwiło że ludzie biorą go za jakiegoś smakosza a jada mrożonki z Lidla, robi eksperyment bagietka w mikrofala vs piecyk, precle z softchesse, czy tortille z jakaś parówka w środku, odrazu z sosem i do zgrzewarki xD
  • Odpowiedz
@Krizz nikt normalny go nigdy jako krytyka kulinarnego nie traktował ( no może po Andrew i paroma rycerzykami). To on sam sobie wmówił, że zna się na jedzeniu bo był w paru knajpach za granicą. Tak naprawdę to gość co nie ma pojęcia o gotowaniu i kuchni.
  • Odpowiedz
@Krizz: Żeby było dobre musi być smak a smak to sól oraz wielkość musi być po korek. Chyba że jest dobra faktura to wtedy nie musi być tylko będzie dobre i będzie ponawiał w przyszłości. Tak wyglada większość „kulinarnych” youtuberów.
  • Odpowiedz
czy tortille z jakaś parówka w środku, odrazu z sosem i do zgrzewarki xD


@Chilli_Heatwave: ej ale od dubeltówki to się proszę odczepić, sam sobie czasem zrobię jak chcę coś na szybko opitolić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cartmam: no właśnie to jest problem, że wiecznie jest dla niego niesłone (jakby nie mógł sobie sam dosolić). Potem przez takich Bebzunatorów, którzy sypią łyżkę życiodajnej soli na talerz jedzenia, masa restauracji wydaje dania uwalone solą jak stół z TVNu.
  • Odpowiedz
@wuju84: odkąd trafnie ocenił co dzieje się z knajpami po rewolucjach MG (co miało miejsce bodaj 10 lat temu) powiedział cokolwiek mądrego na temat gastronomii? Nie wydaje mi się niestety...
  • Odpowiedz
@Chilli_Heatwave: trudno by ktoś był w stanie oglądać wkółko półki w sklepach i jak dziad pije. Mam nadzieję, że YT w końcu zrobi porządek z martwymi duszami i wtedy się okaże ile taki kanał Marcinka jest warty. Ale mimo tych liczb, jego kanał zarabia ok. 5-7 tysia z adsensa, ze względu na ilość tych naprodukowanych wysrywów. A często nowi trafiają na stare listy wyjazdowe i dopiero po jakimś czasie orientują się
  • Odpowiedz