Wpis z mikrobloga

Moja siostra ma 35 lat, dzwoni do mnie kilka razy dziennie i krzyczy "Szybko! Wejdź na www.youtube.pl i wpisz smieszny piesek robi coś tam, hahaha no ale wejdź i zobacz, padniesz, zobaczysz, ja się śmieję już od dwóch godzin hahaha" ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak mi siebie jest w takich chwilach żal. #rodzenstwo #odkrywanieinternetu
  • 23
  • Odpowiedz
@kamil1210: 24 @robekk1978: też tak robi, dlatego jej porobiłam zakładki. I jeszcze dzwoni z każdą pierdółką typu "zamknęłam okienko internetu, gdzie on teraz jest? Na pulpicie?". Mam dużo cierpliwości, próbowałam nauczyć wielu pożytecznych "tricków" ale niektórzy się po prostu boją kontaktu z komputerem, więc wolę już sama szybciej zrobić niż słuchac "o jezu ja nie umiem, ja nie chcę, to trudne, ty mi szybciej to zdjęcie przytniesz" (
  • Odpowiedz
@robekk1978: a mnie to nie dziwi, moim koleżankom też zawsze naprawiam kompy bo umieją się zalogować na fejsa i jakieś gry online. Ale one przynajmniej szybciej kumają i jakby co mają facetów od tego. Nie każdy musi się znać, nie każdy musi lubić, ale kurcze jak mi się coś psuje i mogę z tym pokombinować (w sensie, że nie jest to niebezpieczne) to lubię poczytać, porozkręcać i potem się okazuje,
  • Odpowiedz
@robekk1978: no ładnie, w sumie nigdy nie sprawdziłam routera w środku :D Jestem kobietą, już nie przesadzajmy z tym wszystkim, zobacz w innych wpisach jak się cieszę na pralkę (i nie dlatego że będę ją rozkręcać tylko prać, prać, prać!), facet tego nie zrozumie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz