Aktywne Wpisy
antywojo +70
Byłem młodszy, marzyłem o Wrocławiu. Dziś mam 34 lata i w sumie to nie wiem co ja w tym gównie widziałem. Dobrze, że nie wpakowałem się w hipotekę by tam zamieszkać. Wystarczy zobaczyć pierwszy lepszy "wroclaw walk" na Youtube by zobaczyć ten syf. Omijać te co pokazują rynek, wyjdziesz za rynek i masz brudne kamienice, obszczane mury, graffiti na każdej płaskiej powierzchni, korki, dziurawą kostkę i obraz jakiegoś trzeciego świata xD
#
#
mentari +140
Zagadka - patrząc na wykres wskaż kiedy PiS przejął rządy w Polsce.
Zaraz przyjdzie jakiś pis0wiec, albo co gorsza oświecony obiektywny symetrysta spod znaku "nie jestem za pis, aleee" i będą tłumaczyć jak to po 2015 Polska wstaje z kolan.
Zatem krótko. Od 2015 w kraju nie ma polityków, którzy rządziliby mając jakąś wizje. Bo przekupywanie wyborców to nie rządzenie. Rozdawanie nieswojego hajsu na 500+; trzynastki czternastki i piętnastki to przekupstwo. Pis0wcy
Zaraz przyjdzie jakiś pis0wiec, albo co gorsza oświecony obiektywny symetrysta spod znaku "nie jestem za pis, aleee" i będą tłumaczyć jak to po 2015 Polska wstaje z kolan.
Zatem krótko. Od 2015 w kraju nie ma polityków, którzy rządziliby mając jakąś wizje. Bo przekupywanie wyborców to nie rządzenie. Rozdawanie nieswojego hajsu na 500+; trzynastki czternastki i piętnastki to przekupstwo. Pis0wcy
1. Wszyscy znani maja odgornie przypisana note za skok. Po co ich odrebnie oceniac skoro taki Amman za zachwiane ladowanie dostaje 18.5?
2. Reszta dostaje losowe noty. I tak teraz tych slabszych oceniaja jak im sie podoba, nie ma w tym zadnej logiki.
Zostaje jeden sedzia, ktory patrzy, czy skok nie byl podparty/nie bylo upadku. Jak tak to minus 10/20 punktow. Reszta sedziow do #!$%@?.
#skoki