Aktywne Wpisy
Ana77 +14
Dopiero teraz dowiedziałam się, że ta słynna na Wykopie grafika, która niby to jest na podstawie badań to tak naprawdę urojenia jakiegoś kolesia. Że niby faceci w wieku 35- 40 mają najlepsze lata i mogą wyrywać dziewczyny 20+. Problem w tym, że tak jak sądziłam, badania i statystyki portali rankowych pokazują, że kobiety nie chcą dużo starszych mężczyzn. Kobiety chcą rówieśników lub starszych o 2-4lata, więc już w wieku 34 - 35
ZydowskiNormik +107
To zabawne jak #przegryw robi fikołki bo nie potrafi zaakceptować, że życie jest niesprawiedliwe. Wielkie mi odkrycie, że inni mają lepiej i ty jako przegryw musisz dać 300% a co więcej od ciebie jako mężczyzny oczekuje się więcej na rynku matrymonialnym. Tak, jest to niesprawiedliwe i co z tym zrobisz? Nie masz tego co inni, więc robisz wszystko żeby nadrobić braki na maxa we wszystkim co możesz. Wydawało mi się, że to
Szkoda troszkę japczana. Nie zarobił na tyle, żeby już do końca życia nie pracować. Do luksusu przyzwyczaić się jest łatwo ale już nie tak łatwo odzwyczaić. Zarabiać w miesiąc tyle co ze streamowania pewnie w 1 dzień to lekka różnica ( ͡° ͜ʖ ͡°) No cóż: „Miałeś chamie złoty róg, …” Resztę sobie można samemu dokończyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)