Wpis z mikrobloga

@Niedobry: @pelt: śmieszy mnie ta jego definicja wolności gospodarczej. Całe życie myślałem że chodzi o brak jakiekolwiek kontroli przez państwo (podatkowej, biurokracji). Natomiast dla niego to że pani mu zdjecia córek w sklepie pokazuje bo on jest BIAŁY.

Kolejny zaraz po Łysym i Gapciu co w żadnym własnym biznesie nie miał nawet palca umoczonego tylko wszystko co ma to dostał w darowiznach od widzów/patronów. Teraz podłączył sie pod
  • Odpowiedz
@dawid131: No dokladnie tak pewnie sie to skonczy. Albo moze nawet wczesniej. Jak tylko wyjedzie to go ktos zrobi tam na szaro. A swoimi "kwitami" to sobie bedzie mogl dupe podetrzec. Golodupiec jeden, dostal pare groszy od naiwniakow ale pozuje na oswieconego biznesmena, koloniste w pedofilskim raju. Wczoraj spieprzal przed Buriatka ktora mu "chciala wskoczyc do lozka" a dzis wielki Casanova wsrod nieletnich, niepismiennych dzieciakow z panstwa trzeciego swiata.

Kiedys
  • Odpowiedz
@jestem_na_dworzu: We wszystkich takich krajach w ciągu ostatnich lat ta "fascynacja rasizmem" mogła takich dzbanów zaskoczyć bo zmienia się to o 180 stopni i zaczynają w pewnym momencie gardzić białymi i wtedy uciekają tak jak łysy z kin w których już nie miał żadnego plusa za bycie białym a wręcz pojawia się odchył w drugą stronę bo te dzbany wykorzystując wcześniej to zjawisko doprowadzają do takiej zmiany.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Pjoterrampampampam: Misza coś jakiś czas temu powiedział, że chciałby przyśpieszyć procedurę uzyskania khmerskiego obywatelstwa. Normalnie można je uzyskać po 7 latach. Czas ten można skrócić z tego co mi wiadomo jedynie przez legalne małżeństwo (nie szamańskie obrządki jak Gapa czy Damian Drążek) lub wielomilionowe inwestycje (a Misza milionerem nie jest). Tak więc, dziecko u Miszy nie jest aż tak nieprawdopodobne. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@pelt: o kurde pamietam go z filmow z rosji jak sral w krzaki i żarł gówno ze śmietnika bo on nie jest turysta tylko podroznik i nie bedzie za nic placil xD a tutaj widze juz etap wczesnego Kolonki, szybko idzie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@yahoomlody: On musi wrócić do Polski, aby wyrobić nowe dokumenty. Podobno ma nieważny polski dowód osobisty, a jest on mu potrzebny do polskiego konta bankowego na które spływają mu pieniądze z patronajta i pewnie z YouTube też. Nie jestem pewien, ale nowy paszport chyba też chce wyrobić przy okazji.
  • Odpowiedz
@yahoomlody: Nie chce wracac bo w Polsce, wbrew temu co sam chcialby sadzic, nie jest ani znany ani szanowany szczegolnie. Nic tu nie osiagnal i nie osiagnie. Bo do roboty zadnej taki "hisporyk-fizjolog" zadnej konkretnej sie nie nadaje. Influencer z niego zaden tez... Itd. Itp.. A jedynie co moze na swoim poziomie to blyszczec wsrod patusow. W pedofilskim raju trzeciego swiata.
  • Odpowiedz