Wpis z mikrobloga

@kolezka1: Jak się nie zrazisz to pagani desgin na aliexpress prezentuje taką jakość jaką mało który zegarek za 2 koła prezentuje. Poczytaj sobie o nich na reddicie czy pooglądaj. Kosztują około 7 stów wyglądają zajebiście.

Mój ma już 3.5 roku i wygląda jak nowy. Szkiełko krystaliczne, fajny bebech, fajny wygląd, dobre materiały.
  • Odpowiedz
@kolezka1: Mam w cholerę zegarków po 1-2k a chodzę w tym który dodatkowo kupiłem na promocji za 4 stówy praktycznie non stop. Dużo komplementów zbiera i wygląda mega fajnie na żywo.
  • Odpowiedz
@kolezka1 pagani nie są zbyt rewelacyjnej jakości, z pewnością nie przebijają lepszych zegarków za 2 koła. Kiepski antyrefleks, bezel pracuje jak kupsko, ogólnie loteria (albo trafisz na dobrze złożony, albo się rozpadnie po kilku msc). Bier San Martina jakiegoś, to jest porządna jakość i rzeczywiście może deklasować w tym przedziale cenowym inne marki. na ali: San Martin Official Store https://a.aliexpress.com/_vEaHzW ale na olx jest sporo używek taniej i szybciej, sam mam dwa
  • Odpowiedz
@kolezka1: Glycine Combat Sub, najlepszy stosunek ceny do jakości. Używana z Polski lub z zakup z USA (ashford/watchgooroo). Żadnego Seiko SKX007/009, bo to barachło. Jak seiko w tej cenie to Turtle (jeśli używka to powinno starczyć na King Turtle).
  • Odpowiedz