Aktywne Wpisy
Polejmnie +69
Seks bez zgody będzie gwałtem
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
dendii +84
Kibicujesz plusujesz, kibicujmy naszym braciom
#mecz
#mecz
Nie znoszę świąt.. Strasznie dołujące wydarzenie, spędy rodzinne, spotykanie znajomych w kościele..
Każdy, dosłownie każdy z mojego otoczenia jako tako ułożył sobie życie.
A ja nigdy nawet nie zaprosiłem żadnej kobiety na randkę :d Nikt nigdy nie był mną zainteresowany. Gdy umrę nikt o mnie nawet nie wspomni. Musiałem być w poprzednim życiu niezłym #!$%@?, że mnie tak pokarało.
Mam już prawie 30stkę na karku i jest zbyt późno na cokolwiek, macie pomysł co mogę zrobić jeszcze ze swoim życiem tak żeby go przedwcześnie nie zakończyć?
Nie, nie jestem upośledzonym darmozjadem, mam pracę, sam sobie gotuje i piorę.
Ale w towarzyskiej sferze życia jestem jak niemowlak..
Komentarz usunięty przez autora
Ja się nie boję odrzucenia tylko totalnej kompromitacji, rozjechania walcem, upokorzenia.
Do tego coś wewnętrznie mi mówi, że mogę tylko stracić na takiej próbie znam siebie po odrzuceniu będę nie do życia przez długi czas.