Aktywne Wpisy
concordxxx +11
Miał ktoś z was problem z gówniarzami jeżdżącymi na motokrosach po waszym waszym podwórku? Przejeżdżają codziennie kilka razy jakieś 10-15 metrów. Mieszkam na wsi w zacisznej okolicy gdzie są raptem 3 domy i to pierdzenie staje się już mega irytujące... Powiedzmy że ten przejazd przez moje (a raczej moich rodziców) podwórko jest dla nich skrótem bo mają do przejechanie te 500-1000 metrów mniej i zapewne to jest jedną z przyczyn (ale też
ZenonBis +7
Potrzebuję pomysłów na przestępstwa bez ofiar karane więzieniem (produkcja narkotyków odpada, pochopnie obiecałem rodzicom, że tego robić nie będę)
Jakiś Sid z innym plastikiem, o łącznej ilosci IQ co Najman. Wstyd i kompromitacja. Co to w ogole tez za gosc o pseudonimie Tromba? Ale niewazne, chociaz umiał sie wypowiedzieć, bardziej niz te jąkały. Ale wrzucanie w konferencje/ratowanie jakiś szonów (Sid) tekstami o donutach ekipy czy w ogole poruszanie tego tematu, to czysta abstrakcja. Kwintesencja gal fame - obecnych, gdzie content jest realizowany na poziomie Ekipy i tych innych „teamów” dla dzieci.
Juz wolałem jak na poprzedniej konfie caly czas arab siedzial zamulony i powiedzial, ze ten pseudowardega to zwyrol.
#famemma
@kubiks530: ale Ty widzisz roznice pomiedzy walka na calosc jak Hejker-Zabielski czy Zabielski i Minim z Minimalnie, a paralitykozą Mlekozyniaka, ktory wypluwal non stop ochraniacz?
czego ty oczekujesz od freakowej federacji robionej pod zasięgi?
-influencerzy nie
-debile co robią dymy nie
-faktyczne osoby co chcą pokazać coś ciekawego nie
może zamiast ciągłego narzekania poprostu przestań to oglądać
Tzn. o ile rozumiem, ze nie chcemy zbyt wysokiego poziomu to mlekozyniak z tym drugim sie serio bili gorzej niz dzieciaki w podstawowce xD
Ja rozumiem, ze mozna nie miec do czegos predyspozycji etc. no ale na ich miejscu to bym sie wstydzil przyznawac, ze cokolwiek trenowali, bo to bierzesz randoma z ulicy i bedzie sie bil 3 poziomy wyzej.