Aktywne Wpisy
WykopX +2697
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
PSY_DELIC +182
Mam 54 lata, Choruję na rdzeniowy zanik mięśni, poruszam się wyłącznie na wózku.
Na rdzeniowy zanik mięśni choruję od urodzenia, jest to choroba postępująca wymagająca stałej opieki osób najbliższych oraz rehabilitacji by nie dopuścić do jej pogłębiania. Potrzebuję sprzętu rehabilitacyjnego oraz pomocniczego ułatwiającego lepsze funkcjonowanie. Ponieważ choroba postępuje co jakiś czas jestem zmuszony dostosowywać swoje otoczenie bym mógł lepiej sobie radzić.
Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szczensny, 10917 wspieracie mnie Państwo w realizacji moich codziennych potrzeb. Dziękuję.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora