Aktywne Wpisy
EjniaKK +182
zimwabwe +81
Jutro jadę odebrać auto od mechanika...
Stoi od miesiąca, a naprawa miała wynieść 3300 bo na tyle się ugadaliśmy. Dziesiątki wykonaych telefonów i udało się ustalić datę odbioru ale z kwotą 6300 :(((
Mam umówionego prawnika i wbijam z policją. Płacę 3300 i na resztę się nie zgadzam. Policja pomoże mi wyjechać z warsztatu, bo majster mówi że nie odda fury, a ja nie mam zamiaru się szarpać. Umowy nie spisaliśmy więc
Stoi od miesiąca, a naprawa miała wynieść 3300 bo na tyle się ugadaliśmy. Dziesiątki wykonaych telefonów i udało się ustalić datę odbioru ale z kwotą 6300 :(((
Mam umówionego prawnika i wbijam z policją. Płacę 3300 i na resztę się nie zgadzam. Policja pomoże mi wyjechać z warsztatu, bo majster mówi że nie odda fury, a ja nie mam zamiaru się szarpać. Umowy nie spisaliśmy więc
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Pierwszy artykuł z brzegu żebyś mógł dodać strzałkę że Ukraińcy podróżują do Niemiec i otrzymują pomoc
Liczba uchodzców: Polska - 1,4miliona, Niemcy - 80 tysięcy
Zakupy gazu - Polska - 9 mld m3, Niemcy - 70 mld m3
Polityka gazowa: Polska - bardzo energiczne działania na przejście na gaz z Norwegii i USA, Niemcy - Energiewende i wiszenie na ruskim pasku
I tak można wymieniać i wymieniać
Po drugie vateusz dostaje po łbie nie za wymaginowane winny a za #!$%@? z izbą dyscyplinarną itd. Pis chce na lata zabetonować swoimi lizusami całe sądownictwo. Tak żeby za zaden pałacyk nikt ich nigdy nie skazał. Co
1 mld euro spoko, trochę mało ale niech będzie. Polska 2 dnia wojny przekazała Ukrainie 3mld złotych.
Odsunięcie pisowców póki co nam nie grozi - sondaże dają ponad 40%.
Z sądami zgadzam
@GoLemXVI: powiedział człowiek który wrzuca obrazki pisowskiej machiny propagandy....
edit: co do
Wymień te afery. Porównamy.