@MarianKolasa: nie ma :/ ogolnie piszą że problemem jest to, że każda z tych nóg jest "oddzielna" i nie jest ze sobą połączona, co będzie sprawiać, że biurko nie będzie stabilne
@GregXXX: @kitsunegari0: @jmuhha: Mam takie samo biurko i tu nie chodzi o to że każda noga ma inną długość, bo można to wyregulować bez problemu takimi kółkami na dole. Chybocze się w sensie że jak jedna ręką opierasz się o biurko, drugą np drapiesz po głowie lub jajach to monitor cały się chybocze na tym biurku. To biurko samo w sobie jest za lekkie, stąd takie
@jmuhha: niestety nie, już się przyzwyczailem xd Gdyby to było moje mieszkanie to bym przymocował biurko do ściany kątownikami, a nogi z przodu zostawił
Złożyłam. I całe biurko się chybocze (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Trzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ogolnie na forach nawet piszą, że nic się nie poradzi, bo ten typ tak ma....( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam zastawione innymi meblami więc nie jest tak źle
Mam takie samo biurko i tu nie chodzi o to że każda noga ma inną długość, bo można to wyregulować bez problemu takimi kółkami na dole.
Chybocze się w sensie że jak jedna ręką opierasz się o biurko, drugą np drapiesz po głowie lub jajach to monitor cały się chybocze na tym biurku.
To biurko samo w sobie jest za lekkie, stąd takie
Gdyby to było moje mieszkanie to bym przymocował biurko do ściany kątownikami, a nogi z przodu zostawił