@Zsim: naklejają, ale za pomocą suszarki da się ich pozbyć. Większym problemem jest to, że do sklepów pudełka przychodza bez kartonów ochronnych i przez to są bardzo często pogniecione
edit: ja przynajmniej miałem "nalepca" z kodem sklepu do którego dostawa miała iść.
@Zsim brałem z odbiorem osobistym 21322, było w stanie idealnym. Następnym razem Plac Zgromadzeń owinięty białą taśmą plastikową, która zrobiła lekkie wgniecenie.
Generalnie - odbiór osobisty z płatnością przy odbiorze. Jak coś nie będzie Ci pasowało to nie płacisz i dziękujesz :)
@Zsim: a i przypomniało mi się ze kiedyś zamówiłem do domu land rovera, to przyszedł w folii i byl cały zgnieciony, ja odradzam u nich robić zakupy chyba ze z odbiorem i płatnością przy odbiorze
@Zsim: sklepy grupy TERG S.A (media Expert, Elektro.pl Avans) bardzo poprawiły sie w kwesti sprzedaży wysykowej - prawdopodobnie liczba zwrotów przemówiła im do rozsądku. Jednak odradzałbym (jak piszą mirasy wyżej) kupowanie z odbiorem w salonie, ponieważ jest to loteria. Lego wysyłane jest wtedy z magazynu bez dodatkowego zabezpieczenia, na paletach z innym sprzetętem agd i jak łatwo się domyśleć - w takich warunkach pudełka łatwiej ulegają uszkodzeniu
#lego
Większym problemem jest to, że do sklepów pudełka przychodza bez kartonów ochronnych i przez to są bardzo często pogniecione
edit: ja przynajmniej miałem "nalepca" z kodem sklepu do którego dostawa miała iść.
Ale też mam przykład jak przechowują paczki do odebrania. Zwróć uwagę, że na tych pudełkach są dodatkowe naklejki (na większości pudełek widać)
Generalnie - odbiór osobisty z płatnością przy odbiorze. Jak coś nie będzie Ci pasowało to nie płacisz i dziękujesz :)
Jednak odradzałbym (jak piszą mirasy wyżej) kupowanie z odbiorem w salonie, ponieważ jest to loteria. Lego wysyłane jest wtedy z magazynu bez dodatkowego zabezpieczenia, na paletach z innym sprzetętem agd i jak łatwo się domyśleć - w takich warunkach pudełka łatwiej ulegają uszkodzeniu