Wpis z mikrobloga

Chcę zamówić 21325 z odbiorem w MediaExpert. Tylko nie pamiętam czy naklejają jakieś naklejki na opakowania?
#lego
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zsim: naklejają, ale za pomocą suszarki da się ich pozbyć.
Większym problemem jest to, że do sklepów pudełka przychodza bez kartonów ochronnych i przez to są bardzo często pogniecione

edit: ja przynajmniej miałem "nalepca" z kodem sklepu do którego dostawa miała iść.
  • Odpowiedz
@Zsim brałem z odbiorem osobistym 21322, było w stanie idealnym. Następnym razem Plac Zgromadzeń owinięty białą taśmą plastikową, która zrobiła lekkie wgniecenie.

Generalnie - odbiór osobisty z płatnością przy odbiorze. Jak coś nie będzie Ci pasowało to nie płacisz i dziękujesz :)
  • Odpowiedz
@Zsim: sklepy grupy TERG S.A (media Expert, Elektro.pl Avans) bardzo poprawiły sie w kwesti sprzedaży wysykowej - prawdopodobnie liczba zwrotów przemówiła im do rozsądku.
Jednak odradzałbym (jak piszą mirasy wyżej) kupowanie z odbiorem w salonie, ponieważ jest to loteria. Lego wysyłane jest wtedy z magazynu bez dodatkowego zabezpieczenia, na paletach z innym sprzetętem agd i jak łatwo się domyśleć - w takich warunkach pudełka łatwiej ulegają uszkodzeniu
  • Odpowiedz