#anonimowemirkowyznania Od jakiegoś czasu doskwiera mi samotność. Nie mam chłopaka. Od 4 lat jestem sama. Nie mam prawie w ogóle znajomych. Jedynie co czasem pójdę do sąsiadki w zbliżonym do mojego wieku. Czasem porozmawiam na internecie z ciotka i kuzynem. Jeszcze jak jest ciepło to siedzę z sąsiadami starszymi na podwórku. Ja mam 29 lat. Nie mam z kim pogadać, nie mam się do kogo przytulić. Najgorsze jest to, że nie ma nikogo interesującego na horyzoncie, żeby pomyśleć poważnie o kimś. Poznać kogoś.Depresja.
@AnonimoweMirkoWyznania: Może przeprowadzka do jakiegoś większego miasta? A w pracy nikogo nie ma? Tinder tam działa u Ciebie? ;) Ogólnie jest deficyt fajnych facetów obecnie, ale sam do Ciebie nie przyjdzie, musisz wyjść na łowy :P
CzterokopytnaSurykatka: Kiepski bait, aby jako młoda kobieta być samotna musiałabyś chyba siedzieć całe zycie zamknięta w piwnicy bez dostępu do internetu
@AnonimoweMirkoWyznania: widzisz ja mam podobny wiek i od zawsze jestem sam. Przywykłem do tego że śpi się samemu jak krol na łóżku i muszę się przyzwyczaić do goryczki samotności.
Od jakiegoś czasu doskwiera mi samotność. Nie mam chłopaka. Od 4 lat jestem sama. Nie mam prawie w ogóle znajomych. Jedynie co czasem pójdę do sąsiadki w zbliżonym do mojego wieku. Czasem porozmawiam na internecie z ciotka i kuzynem. Jeszcze jak jest ciepło to siedzę z sąsiadami starszymi na podwórku. Ja mam 29 lat. Nie mam z kim pogadać, nie mam się do kogo przytulić.
Najgorsze jest to, że nie ma nikogo interesującego na horyzoncie, żeby pomyśleć poważnie o kimś. Poznać kogoś.Depresja.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61ca39000ed247000a920aff
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
30 letni samotny facet: *I sleep*
30 letnia samotna kobieta: *real shit*