Aktywne Wpisy
Mc_Gnoyek +2308
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
girldoma +506
Pieczara weźmie typka z seata Leona bo jest brunetem. Sama mówiła że jak się na niego spojrzała to coś w nim widziała. To wystarczy :)
Starsza babka weźmie tego spokojnego dziadka. Już jest spinanie dupy na tego co ma parcie na szkło a ten drugi niby okej i na jej poziomie ale ona chyba już nie musi mieć takiego gościa. Sama mówi że nie ufa chłopom a ten spokojny jest w sam raz.
Typ od samolotów. Mam wrażenie że w jego dupie jest hangar w którym stacjonuje awionetka. #!$%@? nie wiem ale on tam jest chyba za karę. Kto chciałby być z takim typem xD
Młody ma fajne dziewczyny ale ma trudno. Ma do wyboru króliczka duracell, góre lodową która zatopiła Titanica albo coś pomiędzy czyli szarą myszkę z dziarami.
#rolnikszukazony
@ArniHell: ( ಠ_ಠ)
Z dwoma kręci?!