Aktywne Wpisy

Apode +98
źródło: IMG-20240523-WA0003
Pobierz
arahooo +2
Wybieramy najładniejszą Polkę. FINAŁ! Klaudia Halejcio vs Izabela Krzan #ladnapani #rozowepaski
źródło: HalejcioKrzan
PobierzKto ładniejszy?
- Halejcio 46.5% (607)
- Krzan 53.5% (698)

Data donacji - 07.07.2021, 04.08.2021, 22.09.2021
Rodzaj donacji - płytki krwi duże z osoczem, płytki krwi duże z osoczem, krew pełna
Miejsce donacji - RCKiK Wrocław
Trafiłem na wredną lekarkę, która uznała, że skoro przychodzę "jak mi się chce, a nie jak oni potrzebują", to mnie wyśle na pełną mimo dobrych wyników. W efekcie płytunie polecą dopiero w połowie ostatniego kwartału, bo trzeba odczekać. A szkoda. Przynajmniej z pielęgniarką z sali pobraniowej pogadałem sobie o jałowcówce i jej wpływie na sprawność zawodową ratowników w karetkach.
Wniosek o ZDZN złożony circa 30 litrów po osiągnięciu minimalnego litrażu. Dogadanie się z panienką z okienka, że chcę właśnie ten konkretny, a nie do PCK zajęło więcej niż samo spuszczanie juchy. Teraz tylko odczekać swoje i będę mógł go dumnie pierdyknąć do szuflady.
Pisuar w centrum jak zawsze w formie, leżała w nim urwana słuchawka douszna. Trzeba kiedyś nakręcić o tym kiblu jakiś serial, ludzie na bank rzuciliby hajsami na robienie materiału.
#barylkakrwi
Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
źródło: comment_1632747400xcsnit7u8bFYJiGrWcRyub.jpg
Pobierzźródło: comment_1632747402GLglnblbJdYPfv7JywW7JD.jpg
Pobierzźródło: comment_1632747402fYHOlM78VSjToZ51YjEkcs.jpg
PobierzSkrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
3 donacje wrzucić pod koniec edycji, z czego dwie giga i już kalendarz mi się przesuwa.... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gratki ʕ•ᴥ•ʔ
Idę w środę, mam nadzieję, że nie trafię na wspomnianą Panią...
Dzięki :)