Aktywne Wpisy
Blondynka34 +10
#nocnazmiana #slask #rozowypasek
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,

Pixario +9
Dodałem do czarnej listy #ukraina jaki piękny wykop polecam !

Odrazu mówię że jrpg mnie nie rajcują albo inne jakieś japońskie
#nintendoswitch #gry #konsole
źródło: comment_1629744591cYNrrMC3aYo925mOX8glK5.jpg
PobierzLugii mansion jest spoko na odprężenie. Monster hunter jest japoński, ale gra jest fajnym slasherem z bossami. Jak lubisz platformery to super Mario Maker 2 to jest król
Odrazu mówię że jrpg mnie nie rajcują albo inne jakieś japońskie
Pół biblioteki w tym super pozycję odpadają. A no i karta niepotrzebnie taka droga
Astral chain jest spoko, slasher w stylu devil may cry (trzy części są na pstryka), z odrobina japońskich udziwnień
Gry wykrywają najczęściej język systemu, a polskiego na tej platformie nie ma...
- Animal Crossing
- Monster Hunter Rise
- Donkey Kong
- Luigi's Mansion 3
-
- Sniper Elite 4 (jest jeszcze 2 i 3 ale nie grałem)
- Saint's Row 3 i 4
- Assasin's Creed: Rebel Collection (AC: IV Black Flag razem z dodatkiem Rogue)
- Borderlands: The Handsome Collection (1, 2