3 miechy xbox game pass trial za zrobienie konta i odpalenie darmowego triala, ktorego od razu mozna wylaczyc. Jak nie chce wygenerowac kodu, to trzeba probowac w trybie incognito. Smacznego.
@Ziombello: hmmm ten kod ze strony którą op poleca? Realizujesz na kompie? Ja skorzystałem z tej instrukcji Jest link do aktywacji i link gdzie za 4zł aktywuje się ultimate. Ważne kody wymagaja podpięcia karty lub paypala, zatem należy pamiętać o odpięciu przed datą opłaty ;)
@Franzowaty: na iPadzie, wcześniej próbowałem na konsoli i miałem to samo.
PayPal mam podpięty i nic. Wchodziłem w szczegóły i było napisane że realizuję kod ze złego kraju i powinienem go realizować w kraju w którym go dostałem, tylko że przecież wziąłem go z crunchyroll.
@Voltix: @Franzowaty: Już wiem o co chodzi, skorzystać z tego kodu można tylko jeśli wcześniej nie miało się Game Passa, czyli tylko dla nowych (╯°□°)╯︵┻━┻
@Ziombello: Albo jeżeli już nie masz subskrypcji ;) Musisz miec możliwośc zakupu Game Pass za 4zł (aktywna promka) Nie wiem jak z crunchyroll ale spełniając te warunki kodzik z eneby spokojnie wszedł.
3 miechy xbox game pass trial za zrobienie konta i odpalenie darmowego triala, ktorego od razu mozna wylaczyc. Jak nie chce wygenerowac kodu, to trzeba probowac w trybie incognito. Smacznego.
#cebuladeals #xbox #xboxseriesx #xboxone #gamepass #pcmasterrace
@Franzowaty: Faktycznie, nie wiedziałem że tak można zrobić (ง✿﹏✿)ง
Założyłem konto, dostałem kod i nie mogę go nigdzie zrealizować.
źródło: comment_1629781368vX5mWYol08vq0KHZF3T0FA.jpg
PobierzRealizujesz na kompie?
Ja skorzystałem z tej instrukcji
Jest link do aktywacji i link gdzie za 4zł aktywuje się ultimate.
Ważne kody wymagaja podpięcia karty lub paypala, zatem należy pamiętać o odpięciu przed datą opłaty ;)
@Franzowaty: na iPadzie, wcześniej próbowałem na konsoli i miałem to samo.
PayPal mam podpięty i nic. Wchodziłem w szczegóły i było napisane że realizuję kod ze złego kraju i powinienem go realizować w kraju w którym go dostałem, tylko że przecież wziąłem go z crunchyroll.
źródło: comment_16297877920VfuLh5dE8esEtjMaLOe2c.jpg
PobierzNie wiem jak z crunchyroll ale spełniając te warunki kodzik z eneby spokojnie wszedł.