Wpis z mikrobloga

@Utylizacja: no dobra, ale ponownie należy wspomnieć, że każdy wiedział o fejku, ale był na tyle zabawny i obrazujący rzeczywistość, że dostał sporo plusów. Gdyby na wykopie plusy dostawały tylko prawdziwe informacje, to miałbyś tu tylko wpisy o gotowaniu i coś z dziedziny układania kafelków w łazience xd
  • Odpowiedz
@Utylizacja: LOL. To z drugiej strony...
Jeżeli we wpis Katie3127 uwierzył ktokolwiek, kto nie jest ze skrajnej prawicy, wtedy wpis Pltk, to fejk :P #icoteraz

W zasadzie #weneedtogodeeeeeeper...
Jeżeli wpis Katie3127 został celowo stworzony przez Pltk, to tak naprawdę wpis Katie3127 został stworzony przez lewaka i #cobylodziscpanenalewicy jest wyjątkowo mocno uzasadnione :P

Wychodzi na to, że lewaki już same tworzą fejki, żeby onanizować
  • Odpowiedz
@gzkk: Nie czaje XD
Gościu zrobił fejk do filmiku, konto Katie213431234 nie istnieje. Nawet jakby nie napisał ten pltk, to sam fakt, że konto nie istnieje, potwierdza, że to fejk (mogło jeszcze być skasowane itd., ale nie ma w żadnym archiwum).

Czy o co Ci chodzi? Yyy, jakie jest pytanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Czy o co Ci chodzi?

@Utylizacja: O ponabijanie się z "zaimków" i ludzi traktujących je poważnie?

Yyy, jakie jest pytanie

Jest tysiące pytań bez odpowiedzi :P
  • Odpowiedz
@gzkk:
Ale jest różnica jak sam se coś wstawisz i napiszesz, że "debile z tymi zaimkami, przecież to idiotyczne", a co innego jak się podszyjesz pod jakąś grupę osób i piszesz w ich imieniu.

To co mi zarzucasz i czy zarzucasz coś w ogóle? XD
  • Odpowiedz
To co mi zarzucasz i czy zarzucasz coś w ogóle?

@Utylizacja: Że nie używasz wobec mnie właściwych zaimków, a powinieneś hi/t'ler :P
Ty zacofany skrajny prawaku :P
  • Odpowiedz
mam nadzieję, że nie uraziłem t'ler. Nie wiedziałem, że histeś hit'ler-binarny.

Każdy z IT jest w jakiś sposób binarny :P

Przepraszam.

Dobrze?
  • Odpowiedz