Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 30
Ocho następny mejwen się zesrał i smieszkuje z Sousy i jego podpowiedzi bo to takie oczywiste, takie #!$%@? oczywiste, że żaden nie potrafi tego dobrze wykonać, ba twierdzi nawet że to jest bezsensu żeby wrzucać takie nagrania w sieć, bo co? Bo się okazuje , że nasi Kopacze to debile? Weź pan panie korek skończ już bronić tych dzbanów
#mecz
#pilkanozna
#reprezentacja
DzonySiara - Ocho następny mejwen się zesrał i smieszkuje z Sousy i jego podpowiedzi ...
  • 11
  • Odpowiedz
@DzonySiara: Ale to jest przecież oczywiste dlaczego PZPN wrzucił ten fragment do vloga, chcą zrzucić wine na piłkarzy i bronić świętego Souse (oraz Bońka)
bo powiedział że Skriniara trzeba krzyć indywidualnie xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 26
@Elbrus: acha czyli według ciebie trener mówi, że trzeba typa kryć indywidualnie, który w meczu i tak pakuje bramę i to jest wina trenera a nie piłkarzy, czy tobie się chłopie sufit na łeb zwalił?
  • Odpowiedz
@DzonySiara: Przecież ja nic takiego nie napisałem że to wina trenera xD Po prostu bawi mnie to że na wykopie nikt nie bierze pod uwagę dlaczego PZPN opublikował ten fragment. PRowe sztuczki Basałaja żeby uwaga skupiła się na piłkarzach a nie na Bońku i jego absurdalnej decyzji o #!$%@? Brzęczka 5 miesięcy przed finałami Euro.
  • Odpowiedz
@bijotai: No zgadza się, trener powiedział żeby kryć Skriniara a oni nie kryli, wina piłkarzy. Ja po prostu mam bekę że ludzie nie dostrzegają że vlog został wrzucony żeby PRowo oczyścić Bońka i trenera
  • Odpowiedz
@bijotai: No tak, mnie tez bawi to ze mejweni wyraźnie odcięci od informacji są #!$%@?. Chodzi mi bardziej o to żeby być po środku a nie trzymać jedna stronę „konfliktu” kto #!$%@?ł jeżeli tak to można nazwać
  • Odpowiedz
@Elbrus: właśnie obserwuję nowe zjawisko a mianowicie Teorię Wielkiego Spisku, skoro osoby nienawidzące Sousy straciły argument o jego nieprzygotowaniu zespołu na Słowację teraz doszukują się sfingowanego i zaplanowanego nagrania gdzie za pomocą wysublimowanych sztuczek socjotechnicznych, mistrzowie propagandy na zlecenie Bońka próbują nam wmówić, że trener rzetelnie przedstawił i opisał mocne punkty przeciwnika XD
  • Odpowiedz
@DzonySiara: Cel osiągnięty, jest polowanie na czarownice i doszukiwanie się tego kto jest winny. Wszyscy trenerzy grający z Realem zwracają uwagę na Ramosa, a ten i tak strzela gole ze stałych fragmentów, czyli większość piłkarzy Europy to debile. Może zamiast skupiać się na jednym, mało istotnym fragmencie, powiesz, co funkcjonowało w naszej grze, bo moim zdaniem, przez 65 minut meczu, poza jakimiś krótkimi zrywami, graliśmy guano i to gramy w
  • Odpowiedz
@DzonySiara: > ba twierdzi nawet że to jest bezsensu żeby wrzucać takie nagrania w sieć, bo co? Bo się okazuje , że nasi Kopacze to debile?
Bo sie okazuje że nie mają żadnej insajderskiej wiedzy ani żadnego pojęcia o piłce i są ośmieszani jak wtedy gdy mati sie zesrał bo lewandowski wiedział czy nie wiedział o zwolnieniu brzęczka
  • Odpowiedz