Wpis z mikrobloga

Teaserowy plakat Transformers 4 z tytułem. Właśnie wyczytałem że w filmie mają pojawić się Dinoboty co zwiastuje jeszcze większy #!$%@? na ekranie IMAX. Wyczytałem też, że Bay zatrudnił 4 chińskich aktorów których wybrano za pośrednictwem konkursu "Transformers 4 Chinese Actors Talent Search Reality Show". Dla mnie to nic innego jak popis pazerności Baya który chce przyciągnąć do kin jak najwięcej osób. Nie od dziś wiadomo że chiński rynek chłonie amerykańskie blockbustery jak gąbka i przynosi ogromne dochody... edit: chociażby np

Producent Lorenzo di Bonaventura uspokaja jednak, że film będzie miał tylko jedną, międzynarodową wersję - w przeciwieństwie do "Iron Mana 3", którego chińska odsłona zawierała sceny dokręcone pod kątem tamtejszej publiczności

#transformers #film #kino #michaelbay #chiny
SiekYersky - Teaserowy plakat Transformers 4 z tytułem. Właśnie wyczytałem że w filmi...

źródło: comment_cSSr1SOnaC3oSGn3XqaK5dNxSwYXeLo5.jpg

Pobierz
  • 2
@SiekYersky:

Dla mnie to nic innego jak popis pazerności Baya który chce przyciągnąć do kin jak najwięcej osób.

Ten film jest przecież czysto komercyjny, tak naprawdę chyba o nic innego niż o kasę nie chodzi, więc nie widzę w tym nic dziwnego.