Aktywne Wpisy
wfyokyga +94
Dobranoc
Szarmancki-Los +19
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
#slowianie #turboslowianie #imperiumlechitow #bekazturboslowian #pawelszydlowski
Ani zrzutu ekranu wspomnianego komentarza, ani konkretów związanych z Szydłowskim, a tagów nasrane.
Osobiście uwielbiam faszerować się treściami typu pseudohistoria albo religijne odjazdy.
@Kagan: Według Szydła to i Zulusi to Starożytni Polacy, którzy poszli daaaleko na południe, bo im owce uciekły
Polecam ten blog - jego włąściciel to jeden z najbardziej specyficznych foliarzy jakich widziałem. Przez pare lat był "Antypawłowcem" (chrześcijańskim świrem odrzucającym nauki Św. Pawła), tylko po to, by w 2020 roku w ciągu paru miesięcy zamienić się w anty-chrześcijańskiego gnostyka-niebocentrystę, który wierzy, że płeć męska odpowiada za całe zło tego świata.