Wpis z mikrobloga

Kuźwa jakim programem najlepiej przetestować HDD co z nim nie tak? Co chwila wywala go z systemu, nie mogę nawet backupu zrobić. Dysk jest nowy, używany niecałe 2 tygodnie, przy okazji może ktoś wie jak wygląda reklamowanie sprzętu w #xkom
#komputery #hdd
  • 13
@wewerwe-sdfsdfsdf: @Invergian: Sprawdziłem kable ale nie pomogło, ale po chwili odpiąłem inny dysk i na jego kablu podpiąłem ten i działa więc widać kabel, zaraz jeszcze sprawdzę na wszelki wypadek hdtune ale już widzę że jest ok więc dzięki za pomoc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Huzio Czasami trzeba #!$%@?ć się ze sprzętem żeby zrozumieć że najprostsza myśl może być rozwiązaniem xD Kto nigdy nie zignorował najprostszej możliwości rozwiązania problemu niech pierwszy rzuci kamień xD
@Invergian: Co racja to racja, zbyt długo nie grzebałem w sprzęcie, za dobrze to wszystko działało przez lata, ale ostatnio system zaczął wyrzucać bluescreeny. Mam na innym dysku linuxa który chodził ok a ten windows 7 który był zainstalowany jakoś niedługo przed premierą Diablo 3 miał coraz większe problemy i coś mu się #!$%@?ło od zmian sprzętu itp. Więc postanowiłem zaktualizować w końcu do 10, nie dało rady, instalacja na czysto
@Huzio Ja przy składaniu swojego aktualnego PC #!$%@?łem jeszcze coś gorszego niż Ty teraz xD Złożyłem cały sprzęt, triumfalnie naciskam włącznik a tu zero jakiejkolwiek reakcji - No to naciskam drugi raz, może coś nie zaskoczyło - Zero reakcji. Siedzę i patrzę na te bebechy komputera, #!$%@? wyciągam cały sprzęt z obudowy i odpinam wszystkie kable, stwierdziłem że może coś uszkodziłem podczas składania więc żeby sprawdzać złożę "pająka" - i sprawdzę czy