Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +185
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Aokx +488
Projektor do jasnego pomieszczenia (hala produkcyjna) czy TV?
Zależy mi na jak największym obrazie, żeby z daleka produkcja widziała to co wyświetlane(sam tekst).
No i będzie chodził 8h dziennie, czy to ma rację bytu?
#rzutnik #projektor
@bloger_klasyczny: tylko tekst, ale w odpowiednim położeniu i z ilustracją czarno-białą, więc odpadają te tablice
@duszkens: dlaczego odpadają? jak masz monochromatyczny obraz to da radę wyświetlić na panelu
projektor odpada bo zajedziesz, telewizor też zbyt długo może nie posłużyć, właśnie po to są panele LED
Ale te panele, telebimy itd to można normalnie HDMI podłączyć pod kompa? XD nigdy nie miałem z tym styczności
niektóre mają w pakiecie dedykowany soft automatycznie ustawiający na panelu konkretne diody i możesz się podpiąć po USB/skrętce wtedy, zresztą każda firma która odeśle wycenę pokaże jak wygląda u nich komunikacja z wyświetlaczem