Wpis z mikrobloga

Chciałem wypowiedzieć umowę w związku z tym polsatem ale pani zaczęła wymyślać i tym samym mam takie warunki: MaxBox, Multiscreen MultimediaGO i HBO i HBO GO i net 300 za 103zl ale na 24msc bo niby nie dają teraz umów ja rok.. a ja od zawsze miałem tylko roczne umowy i obecna kończy się we wrześniu 2021 a jak się na to zgodzę to będę uwiązany do marca 2023 o.O
Pytanie do tych co zawierali nowe albo negocjowali czy też na 2 lata dawali?
#multimedia
  • 16
  • Odpowiedz
Jeszcze drugi wątek bo chciałem wypowiedzieć umowę o świadczenie usługi radia i telewizji a zostawić internet. Dzięki temu miałabym neta za 6zl ale twierdzi że tak się nie da bo po rozwiązaniu jednej umowy tracę warunki promocyjne i internet wzrósłby na 59 bodajże
  • Odpowiedz
@dzieju41: przecież wyjaśniali w mailach itp dokładnie o co chodzi. Po prostu przestały być gwarantowane i nie wiadomo co Solorz pocznie a w związku z tym otworzyła się furtka do wypowiedzenia umów bez 'kar' lub renegocjacji co kto chce. Także nie wiem co ma do rzeczy że Ty mosz
  • Odpowiedz
@dzieju41:
Poczytaj maile od multimedii bo byly dwie wiadomości od nich.
Ponadto:

"coś" znika - to nie jest fakt dokonany, jest w toku; pomijam wyjatek w stylu powiedzenia "pojawia się i znika"
"coś" zniknęło - to jest fakt dokonany, nie jest w toku....
  • Odpowiedz
@dzieju41:

"znikać" to czasownik niedokonany, dokonany będzie wtedy jak zniknie i się już nie pojawi, jak masz wątpliwości to nie mamy o czym gadać

Jeśli masz te programy i je oglądasz dalej to spoko... ale w związku z tym że multimedia nie dogadała się z Polsatem to mogę pisać że znikają lub będą znikać z oferty multimedii.
  • Odpowiedz
@SSDH: ja ostatnio gadalem o przedluzaniu umowy i proponowali mi za podobna cene na 12msc, jak bede robil umowe przez telefon to Ci dam znac na jaki okres dadza, jak nie dadza na 12 msc to poprosze o konkretne info gdzie tak pisze ze musze na 24msc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Stingeree W regulaminie promocji jest tak napisane jak już musisz wiedzieć. @SSDH Są również promocje na 12 miesięcy ale jest ich mniej i warunki są mniej korzystne. Co do @dzieju41 - otwarte okno na rezygnację bez kosztów trwa krótko. Jak kanały znikną a jesteś związany promocją to już sobie za wypowiedzenie zapłacisz ;)
  • Odpowiedz