Aktywne Wpisy
brazowooka_eS +379
Wracałam dzisiaj z pracy, przechodziłam obok paczkomatu i jakaś dziewczyna otworzyła sobie zdalnie paczkę i mi #!$%@?ła w czoło skrzynką xDDD
Mój głos zdobędzie tylko ta partia, która nie poprze kredytu 0 procent, nawet jeżeli się całkowicie nie zgadzam z resztą jej programu. Partia, która poprze ten program jest u mnie skreślona na zawsze, niezależnie od tego co zrobi i do tego samego będę namawiał wsyzstkich znajomych.
Plują nam w twarz, więc będzie bojkot i nie obchodzi mnie żadne gadanie, że 1 osoba nic nie zdziała. Może i nic nie zdziałam, ale twardo
Plują nam w twarz, więc będzie bojkot i nie obchodzi mnie żadne gadanie, że 1 osoba nic nie zdziała. Może i nic nie zdziałam, ale twardo
Poza tym słaby mem, bo nienawiść do gejów to może reprezentuje promil społeczeństwa - czym innym natomiast jest chwalenie się swoją orientacją i chęć pozyskania dla siebie praw, temat rzeka. Katolicyzm to też temat rzeka, patrz na polskich Tatarów.
Tolerancja - znów błąd, bo historycznie
mam nadzieję że autor tego obrazka sam nie ma ciągot do Niemiec czy innych federalizacji, co by nie można mu było zarzucić niezrozumienia własnej historii
@Student_AWAS: nienawiść do gejów wyznają najważniejsi przedstawiciele władzy (LGBT to nie ludzie), ktora ma ogromne poparcie wśród ludzi.
To, że "wspaniałomyślnie" nie wsadza ich się do więzień nie oznacza braku nienawiści.
No tu masz
@NapalInTheMorning: nienawiść to poważne słowo, realnie to chodzi o walkę z pewnymi ruchami politycznymi, które mi też - delikatnie mówiąc - średnio się podobają. Serio, nikt nikomu do łóżka w Polsce nie zagląda.
@RandomowyMetal: pewne rzeczy mogę uznać za rzeczywiste działanie w tej sprawie, ale realnie to, w jaki sposób są one przestawiane oraz propagowane bardziej odrzuca niż zachęca ¯\_(ツ)_/¯
Do tej pory mają negatywny stosunek do "innowierców", ten kraj jest dość zamknięty na innowierców. W Europie by ich zmieszali z błotem bardziej niż Polskę.
@Student_AWAS: @Trybun_Plebejski: najwięcej nienawiści szerzą Ci którzy są przeciwko nienawiści.
@Student_AWAS: czyli nie mają nic do homo pod warunkiem że siedzą w domach i zgadzają się na podmiotowe traktowanie oraz brak praw? tolerancją pełną gębą nie ma co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
oparcie kampanii prezydenckiej o atak na
@Student_AWAS: xDD
@Student_AWAS: I co z tego?