Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Felonious_Gru: a co, udostępniasz warsztat?
Kiedyś miałem taki pomysł ale jak pomyślałem, że ktoś sobie sformatuje rękę albo obstruga palce to mi się odechciało
Trzeba by nad każdym stać czy głupoty nie #!$%@? a wtedy trzeba by kasować ze stowe za godzinę - tylko kto będzie chciał tyle zapłacić
@unified_observer
@Gruby_Wujo
@mkarweta
samjakis czas temu chciałem taki warsztat założyć, i pytałem na wykopie. Odezwał się na privie ktoś kto takie coś prowadził i mocno odradzał. Że oplllaty spore, pieniędzy trzeba w to ładować, że ludzie debile i sobie krzywdę robią, że mało chętnych, że stres i wypalenie mocno.
Ale wiem że ostatnio na Załężu jakiś ziomek od miasta wynajął lokal i planuję teraz zrobić tam lekki remont pod swój warsztacik, szukał
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Bleck: bo to wszystko prawda.
Nowa formatowka strugarka i grubosciowka frezarka d wrzecionowa i jakieś szlifierki co nie będą chinolami to stówa netto. Narzędzia ręczne to z 20 k trzeba liczyć. Plus instalacje odciągi itd to 150 netto.

A w ciągu pierwszego dnia ktoś u #!$%@? sobie palec na formatówce i będziesz #!$%@? do końca życia na odszkodowanie bo nie wywiesiles w widocznym miejscu instrukcji bhp w 16 językach pluz braile.