Wpis z mikrobloga

@ryzu
@PanPrezes_PL
Co genralnie myslicie o tej grze? Ja zagrywam sie w demowke od 3 dni i myślę nad zakupem, ale jednak momentami mnie wkurza xd gram przygodę na medium i mam wrazenie, ze przeciwnicy strasznie oszukują i generalnie żeby wygrać to trzeba troche przyfarcic, wlasnie chyba z pół godziny męczyłem sie z trasą n lab i nie wyobrażam sobie tego na hard xd
  • Odpowiedz
@Hrabia_Heheszko: gierka spoko, miałem na ps4 i prawdopodobnie kupię też na switcha zachęca cena a w mario kart nie grałem. na razie do oporu gram na demie

Co do samego gry to na poziomie łatwym jest za łatwa a na medium/hard za trudna (ale pewnie wystarczy ogarnąć dobrze drift boost) no i największym minusem jest jest to, że czas ładowania w grze to ok. 30/40 sekund a sam wyścig trwa
  • Odpowiedz
@ryzu no właśnie odpaliłem sobie raz jeden turniej na easy to wygrywałem każdy wyscig o jakies pół okrążenia, a na medium to o ile nie dojdzie do jakiejś katastrofy że wszyscy zostaną w tyle, to wygrywam tylko gdy przegonię pierwszego przed samą metą, bo inaczej zaraz mnie wyprzedza. Nieraz widziałem, ze nawet jadąc z niebieskimi płomieniami inni wyprzedzali mnie bez zadnego boosta albo na przykład prawie nie zwalniali po trafieniu fiolką
  • Odpowiedz