Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +100
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
InnyWymiar90 +65
Chyba jeszcze nie było #pokazplecy xd
#ups #zasilacz #elektronika #komputery
@Mabjuso: no pozornie - też conajmniej taki (razy jeszcze przelicznik W na VA). O ile ten zasilacz kiedykolwiek w ten sposób obciążysz do końca - a to mocno wątpliwe, o ile nie masz jakiegoś Xeona lub poważnej karty-grzejnika.
U mnie zasilacz 500W, monitor, drugi komputer z zasilaczem 350W, drugi monitor, jeszcze switch router i trochę drobiazgów - a ups APC Smart 1000VA raportuje
@hrumque: no nie wiem, ja mam 9900KF i 650W, dziś wymieniając GPU na współczesne mocy już zabraknie (samo CPU po OC+GPU to już prawie 600W) i muszę też zmienić PSU
To już nie te czasy gdy 550W wystarczyło każdemu, od ładnych paru lat tendencja się odwraca. Oczywiście na