Farquart Farquart 28.09.2012, 16:55:02 4 + #songpopZalożyłem sobie konto na wykopowego SongPopa. Jeśli ktoś ma ochotę się zmierzyć, to zapraszam.Nick: farquartJeśli macie juzernejm inny niż na Wykopie, to piszcie (tutaj albo na SP chacie) kto jest kim, bo chcę wiedzieć z jakim wykopowym nickiem klikam ;)
s.....g konto usunięte 28.09.2012, 16:57:28 2 + @Farquart: jeszcze Ci mało, że mnie ograłeś? Innych też chcesz upokarzać?
Farquart Farquart 28.09.2012, 16:59:49 2 + @stekelenburg: jeszcze Ci mało, że mnie ograłeś? Innych też chcesz upokarzać?Nic mi w życiu nie wychodzi, gdzieś się trzeba dowartościować... ;)
Farquart Farquart 28.09.2012, 17:22:41 1 + @parachutes: parachutesHa! Zawsze chciałem się z Tobą zmierzyć. Inwajt zaraz idzie.
m.....a konto usunięte 28.09.2012, 17:23:52 1 + @Farquart: W to się gra do 5 czy po prostu, dopóki się nie znudzi? Trochę tego nie łapię.
Farquart Farquart 28.09.2012, 17:25:37 1 + @manimalia: W to się gra do 5 czy po prostu, dopóki się nie znudzi? Trochę tego nie łapię.Generalnie do upadłego, dopóki się nie znudzi. Raz na tydzień wyniki są resetowane.Można też oczywiście kiedyś ustalić jakieś reguły (do 3, do 5, itp.) i zrobić np. wykopowy turniej z prawdziwego zdarzenia.
Zalożyłem sobie konto na wykopowego SongPopa. Jeśli ktoś ma ochotę się zmierzyć, to zapraszam.
Nick: farquart
Jeśli macie juzernejm inny niż na Wykopie, to piszcie (tutaj albo na SP chacie) kto jest kim, bo chcę wiedzieć z jakim wykopowym nickiem klikam ;)
Tylko jeśli Cię nie złapią
Nic mi w życiu nie wychodzi, gdzieś się trzeba dowartościować... ;)
Poszło :) Byłeś pierwszym rywalem :)
Dzięki. Staram się :)
Rewanż poszedł
Ha! Zawsze chciałem się z Tobą zmierzyć. Inwajt zaraz idzie.
Generalnie do upadłego, dopóki się nie znudzi. Raz na tydzień wyniki są resetowane.
Można też oczywiście kiedyś ustalić jakieś reguły (do 3, do 5, itp.) i zrobić np. wykopowy turniej z prawdziwego zdarzenia.
A Ty co tak plusujesz, a nie grasz? ;)