Aktywne Wpisy

marian-stefan +203
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"

enforcer +405

to przypomniało mi się, że wczoraj przeczytałam, że dzieci z domów dziecka nie dostają świadczenia 500+ (ಠ‸ಠ)
mają za to zawrotne 10 zł kieszonkowego MIESIĘCZNIE. A tak to mogłoby wpadać im to 500 zł miesięcznie na konto, żeby mogły pójść na studia czy lepiej wejść w dorosłość ( ͡° ʖ̯ ͡°)
fajnie, panie PiS. Przecież dzieciaki z domów dziecka nie są Waszym elektoratem.
#bekazpisu #500plus #bekazlewactwa ##!$%@?
No no, 10 zeta na miesiąc. Toż to nawet na waciki nie starczy (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dzieciaki w bidulach powinny dostawać pińcset plus skoro już to cholerstwo istnieje.
My z mężem 500+ będziemy odkładać dla naszego dziecka żeby dostało potem kasę na start w życie. Znam kilka osób, które tak robią.
Utrzymanie dziecka kosztuje i to sporo, jednak jest w tym kraju sporo patologicznych rodzin, które zamiast wykorzystać 500+ typowo