Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
#konsole

Czy jest ktoś w stanie podać przekonujące argumenty w wyborze pomiędzy #ps4 a #xboxone bo jak dotąd posiadałem tylko #ps3
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@prut: jak masz kompa do grania, to x1 jest zbędny. Jak nie masz, to bierz to z kontrolerem, który lepiej Ci lezy w dłoni, albo patrz po dostępnych tytułach
  • Odpowiedz
@prut: konsolę wybiera się pod exclusivy - zastanów się w co chcesz grać i co jest dostępne na danej platformie, jeżeli kręcą Cię jedynie gry dostępne na obu platformach to wybór absolutnie nie ma znaczenia (wtedy szedłbym w xboxa ze względu na teoretycznie lepsze wsparcie w przyszłości)
  • Odpowiedz
  • 0
@prut: przejrzyj listę gier na wyłączność.

Pada możesz kupić innego (wygodniejszego), graficznie uważam, że różnic raczej się nie zauważy więc pozostają jedynie gry.
  • Odpowiedz
niz niesymetryczne galki xD

@stormkiss: Które niczego nie zmieniają na minus w wygodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co Dualszokowi symetria jak duża grupa graczy uznaje go za całkowicie niewygodny i męczący.
  • Odpowiedz
@prut: jak na sam koniec generacji zastanawiasz się którą konsolę kosztujacą grosze kupić, to znaczy, że albo nie masz kasy, albo jesteś żyd. Bierz xboxa i przycebul z gamepassem na 3 lata. Proszę.
  • Odpowiedz
  • 4
@prut: ja kupiłem x'a, mimo że chciałem na początku pske bo:
-nie interesują mnie exy z psa, większość to jakieś chińskie bajki
- xbox był o wiele tańszy,
- w moim przypadku game pass jest korzystniejszy niż kupowanie co chwilę nowych gier

No i są te wojny konsolowe, zauważyłem że w większości przypadków to fani pski atakują wszędzie tych drugich, gdzie xowcy rzadko się wypowiadają
  • Odpowiedz