Aktywne Wpisy

MonazoPL +78
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
źródło: rozdajo monazo
Pobierz
solejukowski +1

Czy jest ktoś w stanie podać przekonujące argumenty w wyborze pomiędzy #ps4 a #xboxone bo jak dotąd posiadałem tylko #ps3
Komentarz usunięty przez autora
Jak masz dobry komputer to Xbox nie jest potrzebny bo gry z Xa są też na PC w gamepass
ps4 ze względu na gry exclusive
Pada możesz kupić innego (wygodniejszego), graficznie uważam, że różnic raczej się nie zauważy więc pozostają jedynie gry.
@prut: Gównopad Sony to kara od boga dla każdego posiadacza PS ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@stormkiss: Które niczego nie zmieniają na minus w wygodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co Dualszokowi symetria jak duża grupa graczy uznaje go za całkowicie niewygodny i męczący.
PS4:
-wiecej gier
-popularniejsza w polsce
Zależy czy mówisz o wersjach standardowych czy ulepszonych
-nie interesują mnie exy z psa, większość to jakieś chińskie bajki
- xbox był o wiele tańszy,
- w moim przypadku game pass jest korzystniejszy niż kupowanie co chwilę nowych gier
No i są te wojny konsolowe, zauważyłem że w większości przypadków to fani pski atakują wszędzie tych drugich, gdzie xowcy rzadko się wypowiadają
Komentarz usunięty przez autora
@konkret_max: albo pod game passa. xbox nie bierze udzialu w wyscigu na exy z sony, to chyba jasne od kilku lat.